Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladen Marić - Legenda! :)
Živjela USA
United States of Absouletly_Nothing. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jako jako dobra emisija i jedan veliki i hrabar covjek - gospodin Mladen Maric! Gledao sam veceras ovu petstotu i nadam se da nisam jedini. Veceras smo jos jednom ili mozda po prvi put vidjeli sta nam radi ova zla i monstruozna Amerika.
Od pacenika poput tebe i ne ocekujem puno. Pogotovo ne nesto dobro.
Mladen je pukao kao kokica.. kakvih se gluposti sinoć naslušah, evo još sebi ne dolazim.. nažalost, većina ne konta o čemu se radi i podržava ovaj tip novinarstva.
maserka s velikim iskustvom pruža uslugu relax masaže(sarajevo),javite se,, kontakt TELEFON 066/261-470 fb.profil https://www.facebook.com/antistresmasaza
Sretan jubilej legendo. Uvijek se sjetim njegove legendarne rečenice, and I quote :) "Kad Sadama više ne bude, izmislit će nekog drugog Sadama."
SVAKA PUŠI
čestitke ... samo nastavite :-)
3 ovala mesa i paklo piva. i ima li neko ili neka da ne pusi ovdje? pa na stolu ispred svakoga cigare. ove tzv dame a duhane
Nisu zvali Kebu na proslavu?
www.youtube.com/watch?v=Z360vIfjmcg Tuzeni su zbog price kako se zapad odnosio prema "diktatorima" da bi iste te skinuli sa vlasti iz njima poznatih razloga,ali i o 911.. Mnogi Mladena smatraju ludakom i slicno, daleko je od toga, jedina emisija i covjek koji ima hrabrosti reci kako stvari stoje..Teorije zavjere zasigurno nisu,kad bi ljudi barem na kratko otvorili oci vidjeli bi jednu strasnu sliku desavanja oko nas,,
e i ja bi ga zbog harpa tuzio. pa ne mozes toliko nisko pasti i priglupom bejha narodu prosipati pricu kako je harpp ovo ili ono. ko se imalo razumije u elektromagnetizam zna da je harrp izvorno napravljen za stimulaciju jonosfere. inace haarp je ugasen lani, a tajfuni, zemljotresi i poplave se i dalje dogadjaju. kako?
Nije tuzen zbog haarpa,video sam stavio kao podsjetnik..Pogledaj kako haarp radi,i nije ugasen kao sto su rekli..Postoji u srbiji vec dugo,ali negiraju njegovo postojanje na sve nacine,svako ima svoje misljenje i postujem to zaista..Lp
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mladen Maric kralj !
Ovo ste trebali prabaciti u Klix Nightlife. Mladen Marić,gospodin i jedan veliki mudonja,da mi oprostite na izražavanju.
slaba vam hrana skroz
http://erogedownload.com/
ma znas ga i ti malo zaspekulisati....ma daaaj mare
Slabo se pojelo i popilo