Peticija protiv fašista u BiH
0
'Front' poziva na akciju protiv Ravnogoraca
Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se na slikama kakvi su to frajeri, imaju seks samo kad plate ili kad nekome stave noz pod grlo. Zao mi je tih sirotih momaka. Kako bi bilo da odsele u Ukrajinu gdje ima puno jeftinog alkohola i jeftinih drolja i da ovu napacenu zemlju ostave vec jednom na miru?
Koja masa neandertalaca... Ub.ijte se maloumnici... Vecina vas ovdje bi u normalnoj drzavi bila u ludnici.
SAMO DA KAZEM nema raja bez ravnogorskog kraja
neces dugo picko
e bas ce svi znati za vas preko drugih ortala
vidite da svi znaju za nas
Pale su vazda bile bolje od Romanije i Rogatice toliko.
jeee...koja konfuzija u svim redovima...MINKA i za predsjednika i ministra i visokog predstavnika ba...Posto je humani poziv ove djevojke prosao sa jako malo reakcija, osim sebe vidjeh jos samo neko zbunjeno nedonosce, mogu vam reci da sam uzivao...nadam se i MINKA :D, a radi malog odaziva dajem vam i drugu sansu ali sad CASTIM JA i to po istom sistemu, i bujrum i prijatno ili kako vec ocete !!!
Haha, hajde kazi sta je bilo kad si se probudio idiote! Kladim se da su ti opet zaboravili mijenjati pelene. Haha, hebo tebe Drazo ustasto pokvarena; pokvareniji si od argete....
FRONT je cisto BOSANSKA org. ZA BOSNU i HERCEGOVINU. pozdrav svim pripadnicima ove organizacije.
Momci su zalutali totalno.Zao mi ih je stvarno.Jer kad dodzu trenutci o kojima oni mastaju to da su zalutali uvidjece tek tada,ali ce im biti kasno za kajanje i okusice tada svu tezinu i gorcinu ove gluposti.Nemoze se nista promjeniti po pitanju unistavanja ovog pokreta,jer ce on nastaviti ilegalan rad a to je ako bas hocete mnogo gore.Oni se mogu suzbijati ovim peticijama itd. ali na njihovo pravo unistenje ce se morati malcice jos pricekati.Dotada bosanci dragi sto vise strpljenja i opreza,znate na sta mislim.
\"s obzirom na to da se Ravnogorski četnički pokret nalazi na američkoj crnoj liste terorističkih organizacija. \" Interesantan podatak, kako bi se ta informacija mogla provijeriti? Da mozda nemate link sa ovim podatkom ja sam to pokusavao pronaci na Americkim teroristickim listama i do sada mi to nije poslo za rukom. Molim vas postavite link o ovome ako zaista postoji.
Tko o cemu, tzv. Bosnjaci (izmisljen narod) o fasizmu, a jedini su oni koji su imali cijelu islamsku SS diviziju. Zbog takvog licemjera ce doci do konacne podjele ove vjestacke tvorevine, BIH. Treba proglasiti treci entitet, Herceg Bosnu, staru hrvatsku zemlju. Srbima pripada RS i oni neka u njoj rade sto zele.
Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu! SADA KAD SMO BRACO BOSNAJCI PRED OPASNOSCU VELIKOM... ZBIJMO REDOVE BRACO BOSNAJCI STO VISE MOžEMO ! AKO TREBA I NABIJMO GA JEDAN DRUGOME SAMO DA BUDEMO STO ZBIJENIJI ! EVO JA CU GA NABITI TEBI HUSO, A MUJO NEKA GA NABIJE MENI ! ZBIJMO REDOVE BRACO MILA! USTAJ BOSNO! USTAJ BOSNO NANA ZOVE ! AMA USTAJ BOSNO ! AMA CUJES LI ME BOSNO? AMA USTANI BONA ! AMA... UPS KO MI GA TO NABI ?! TAKO! SAD SMO ZBILI REDOVE ! GDJE JE BRAT SEFIK ? DA I NJEMU NABIJEMO I TAKO ZBIJEMO REDOVE !
treba napraviti spomen plocu Gazi Husrevbegu nasem zmaju od Bosne na Romaniji pod hitno.