Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao obican gradjanin ove drzave inace musliman mogu samo reci ovo je sramota.
''Fratri samostana Kraljeva Sutjeska ogorčeni'' Svi smo ogorceni, ne samo fratri.
Imo čovjek dobrog advokata, tužilaštvo olako prihvatilo slučaj, veli prizno i gotovo je, al čvrsti dokaza nije bilo..od policije koja je vršila uviđaj dali će iko odgovarati..sumnjam..
.......sve to ne bi bio problem, da iza nečinjenja svih odgovornih ne stoji neskrivena namjera...........
https://www.youtube.com/watch?v=mC1jjsk1c00
demonstracija sile i bliskoistočne pravde slična onoj koja je trajala 500 godina... bitno je da se na uskrs šalje jasna poruka kako kršćane možeš ubijati bez sankcija.. treći entitet je jedino rješenje da se barem na toj teritoriji očuva tradicija, kultura i vjera stare istinske, evropske, slobodne Bosne kakva je bila u vrijeme njenih kraljeva..
kadija tuži, kadija sudi...
......kažu da je oslobođen jer nema dokaza.......kako bi i bilo kada policija i tužilaštvo nisu htjeli raditi uviđaj......očito, unaprijed su znali da ništa od toga nema........
Priznao pa oslobođen!? Ko je sljedeća žrtva ovog manijaka? Treba rušiti ovaj nepostojeći sistem. Što prije.
Sramota, nema se sta vise dodati
Prevelika sramota, samo ne znam gdje ce dusa onima koji su ga oslobodili i kako mogu. :-(
samo da ponovim: ukidaj i rasformiraj sta ti volja u svojoj drzavi a moje se kani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.......očekivana presuda za zločin nad hrvatima.......
slicno kao za ubistvo navijaca Sarajeva
......ne bih se složio.......velika je razlika između poginulog huligana, bez obzira na okolnosti i zvjerski zatučenih dvoje starčića koji ničim nisu dali povod za tako nešto, osim svojom nacionalnom pripadnošću......
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pocinjem razmisljati: Musliman ubica(monstrum) Muslimanski sud u Zenici (talibani), volio bi da grijesim(cuj ovo, priznao a oslobodjen kakav je to sud , ima li "visi" sud umjesto ovih sa "kupljenim" diplomama??? Drzavo `bem te!!!Bruka!
Upravu je covjek, jaz je sve dublji medju ljudima. Um nas dijelo, krv ne :)
Ma, fuj! U potpunosti saglasan sa stavovima fra Stjepana Duvnjaca. Nadati se da će Tužilaštvo uložiti žalbu i da će /čiji?/ sud smoći snage i pameti da kazni zločinca koji je priznao nedjelo i prouzrokovao smart staraca.
ops,... Duvnjaka
O drzavo,majku ti..
"Uhapšeni Delić je priznao policiji zločin. Međutim, Kantonalni sud u Zenici nije našao dovoljno dokaza za njegovu osudu i donio je oslobađajuću presudu. " WTF? kko je ovo moguće? Lijepa smrtna kazna.......ovakve idiote treba na licu mjesta ubijati da se slučajno ne bi počeli i razmnožavati. A sud u zenici........ne mogu da vjerujem da sebe smatrate pravnicima i ljudima uopšte kad ste mogli ovakvog monstruma osloboditi.