Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima Boga dragog, stići će svakoga ono što je zaslužio...
To, pustite komentare da se \"ljudi\" malo prepucavaju!!! J.e.b.e.m li vam kosti m.r.t.v.e majke svima iz redakcije sa.x-a!!!
JNA, Arkanovci, Seseljevci, Tigrovi... i jedina mapa nakoj se vidi republika Smrdska je mapa BiH. A i to sra,nje ce se ukinuti skoro.
srbi su genocidaši.
oj turcine, n.a.p.u.s mi se k.u.r.c.i.n.e.
muahahahahaaa
UB-IJ ZA-KO-LJI DA SMRDIN NE POSTOJI !!! UB-IJ ZA-KO-LJI DA SMRDIN NE POSTOJI !!! UB-IJ ZA-KO-LJI DA SMRDIN NE POSTOJI !!! UB-IJ ZA-KO-LJI DA SMRDIN NE POSTOJI !!!
srbo j3b3m ti sve mr-3- tvo , sve zivo i ono jos nerodjeno prestani se u nekog hrvata tu prosipas ma.m.ic.u ti ce.tni.cku sprcim u po bu.lje !!! Zbog takvih kao ti U BOSNI VAS NECE BITI!!!! OCISTICEMO VAS KAO RIZU - TO ZNATE I TOGA SE BOJITE !!!! A R M I J A !!!
A ovi napadose Gornji Vakuf i Ahmice,oni Posavinu. Tesko istini.i istinu je sram za razne istine.
I Bosnjaci su napadali enklavu Vareš-Kraljeva Sutjeska.. .a ti \'\'NEVINI Bosnjaci i jedine zrtve rata u BIH\'\' Sve Hrvate su stjerali 93\'e iz tih vjekovnih hrvatskih prostora
Bilo je to veliko srpsko junastvo.Napasti narod koji je svo oruzje morao predati snagama UN koje su opet ucinile sve da ne zastiti narod od srpskih falangi. Rahmet neduznim zrtvama .!!!
Gade mi se te lazi i ta svjedocenja lju di koji su odgovorni za stranja Bosnjaka koliko su krivi i Srbi sto su pobili tolko naroda, a sda ih dovlaci Gah da svjedoce a u njihovoj zemlji nece da im sude jer se radi o Bosnjacima. Prestanie vise i izvjestavati o toj bandi jer i tim stranzima je mjesto u hagu
čuj bošnjaci, zar tad niste bili muslimani
Edin Dzeko - Igrac utakmice!
Cuj, nisu oni imali izbora. Da bi pustili da oni biraju danas Srba nebi bilo ni u BiH, ni u RS, ni u Srbiji ni na svijetu. Oni su izabrali da terorisu srpski narod sa njohovim bratom Oricem, racun je naplacen!
Bošnjaci dragi ne budimo naivni! Previše smo izgubili. Glavu gore, ponos uzdignimo, pokažimo šta znamo! Živimo kao da će vječno biti mir, spremajmo se kao da će sutra rat!