Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa,bolešnjaci su \'\' stari narod\'\',još nisu ni punoljetni!!!! Hehehehe.
KEVARU TI DERNEM NA SRED KRIZAAA PUUUUU STOKOOOOO JEDNA JOJ SMRDI NESTO OVDJE IMA GARANT SVINJAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!11
a sta mu uopste odgovaras za Hercegovinu, pa jasno je da bali.ya.ma istorija pocinje tek od prekjuce kad su postali lafo \"narod\".
U pisanim izvorima (H) ercegovina se prvi put javlja u Isa bega u drugoj polovini 1454. godine,kojim ovaj preporučuje da se kroz nju (Hercegovinu) daje slobodan prolaz jednom dubrovčaninu.
OBRISEM BULYU KURANOM A NEKA MI OLIZE ARCM DRUGARICA SABAHETA.
Da je Stefan Tvrtko Kotromanić danas živ,satrao bi vas ognjem i mačem!!!!
Nije se zvala Srbija,jer je bila pokrajina u okviru Srbije,a to što ste vi mošnjaci bolešnjaci nepismeni,neuki,šti u životu niste ništa više pročitali od Sa-X,to govori o vašoj infantilnosti.Prihvatite istinu, knjigu u ruke i učite,učite i samo učite,stoko primitivna.
Da je Stefan Tvrtko Kotromanić danas ziv, vodio bi i on SDP, kao pravi lider Bosne. Za Bosnu nasu otadzbinu.
Steta sto srbo-nauka nije priznata nigdje van granica Srbije ;)
ono vele, \"u lazi su kratke noge\"
Ako je bio pravi Srbin, sto se nije zvala Srbija a ne Bosna.
kolko znam, regija Hercegovina nije postojala do dolaska austro-ugarske u Bosnu.
Jer bi vi to nas pokrstavali? Ako smo ikad bili krscani, drago mi je do to vise nismo. Covjek nije bog, zena nije bog, vanzemaljac nije bog. Ako ima boga, ne lici ni na jedno bice sa bilo koje planete, jer nebi pravio razliku izmedju nas i bio privrzen samo jednim bicima. Bog je iznad sviju nas. ALAH UKBER, LA ILAHI ILALAH
Ja,Stefan Tvrtko Kotromanić,kralj Srba,Bosne,Pomorja i Zapadnih Strana, krunisan na grobu Svetoga Save u manastiru Mileševi,vladar teritorije naseljene Srbima,čiji je sastavni dio sama Bosna.Pišem ovu povelju onima koji sebe nazivaju bošnjacima,a u stvari su Srbi islamske vjere.Srbi muhamedanci,načiniste golemo otpadništvo,otrgnuste se od svoje Srpske nacije i Pravoslavne vjere,prigrliste otomanskog okupatora kao rod najrođeniji,primiste vjeru njegovu,oduzeste sebi slobodu i niste više ono što i vaša braća - SRBI.Zadržaste Srpski jezik,srpske običaje,a ostaste otrgnuti i neprihvaćeni zbog svoga otpadništva.Ne ginite pod tuđom zastavom,kad svoju nemate.Ne gledajte unazad,već unaprijed.Izdadoste me jednom,predadoste me otomanskom okupatoru,otrgnuste se od srpskoga stabla.Zbog svega toga,vi koji se nazivate bošnjaci,najmanje prava polažete na Bosnu.A i na Hercegovinu,zemlju Hercega od Svetoga Save - Hercega Stefana Vukčića Kosače.
Čestitke fotografu. Skoro cila glava u kadru.