Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE JE STRATESKI CIN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e KOJI DOLAZI IZ \"SANU \" ETABLISMENTA BEOGRADSKIH KAPELA SMRTI ! Zar niste svjesni da je strategija SKINUTI BOSNJAKE SA SVIH NAJVAZNIJIH POZICIJA, zar niste svjesni da ce vam za par sjedmica genocidasi srbi sa poturenim hrvatima unistiti DRZAVU I VAS BOSNJAKE !???? os JE SRBIMA GENOCIDASIMA OSTALO PODIJELITI DRZAVNU I VOJNU IMOVINU RBIH-e NA ENTITETE, I TU CE BITI KRAJ RBIH-e , USTAVNI SUD RBIH-e i TUZILASTVO RBIH-e JE U RUKAMA GENOCIDASA SRBA VEC DVIJE SEDMICE, LAGUMDZIJA JE DAO SVE DRZAVNE INSTITUCIJE I MINISTARSTVA EKSLUZIVNO GENOCIDASIMA SRBIMA, AKO SAD NISTE SHVATILI PODVALU I IZDAJU LAGUMDZIJE ONDA STE TOTALNI IDIOTI, SLJEPCI I GLUPI ! I oni koji predstavljaju hrvate nisu pravi hrvati, JEDINI KOJI VRIJEDI JE PRAVI HRVAT ZIVKO BUDIMIR ALI I ON LAGUMDZIJI SMETA ZA PLAN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e ! RAZMISLITE DOBRO I REAGUJTE DOK NIJE KASNO ! RBIH-e ZOVE, PRAVI BOSNJACI I PRAVI HRVATI i PATRIOTI RBIH-e OPREZ !
Nista cudno kada znamo,da su genocidasi fasisti srbi IDEJA francuza i engleza ostvarena 1878 godine radi prepreke prodora Ruskog utjecaja u Europu.Zato i bivsa Yugoslavija nije isla u uniju sa bivsom SSSR.