Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su bili sa ovom parolom 92 - 95???
Pa zna se gdje su bili
Francuska omogucila Genocidnu tvorevinu.MrS
Da znamo da ste protiv segregacije. Pokazao je to praktično đeneral Morion u Srebrenici.
I oni se nasli da nam sole pamet!!! A ko je deportovao Rome avionima???
Razdvajanje ljudi po vjeri i naciji postoji samo u bolesnim glavama
Krvart St Antoine nije nije bilo predgradje vec se nalazio unutar zidina
Niste vi njih dobro shvatili, francuska kad govori o tome da su protiv "etnicke segregacije" oni misle u smislu da su zeljeli da se ostvari "Velika Srbija" i da u Bosni nema nijednog Bosnjaka muslimana/katolika i time rijesen problem. Oni su kroz povijest povezani sa srbijom i uvjek ce biti.
hahah oni makar imaju republiku imaju drzavu , mi nista nemamo :( zalosno
S heri, s heri moj golube bijeli.
dobra ambasadorica
licemjerno
kad im jednom das po usima u sred francuske, odmah paze sta ce pricati
A šta vam je zaista ta segregacija nekakvi agregati ma šta se više provaljujete pustite ljude da žive makar kako su živjeli do 1990 godine. Ovo je sisti kad crnac u ime sad-a dođe šupljirat o ravnopravnosti u bih a ovi pogotovu pokupe čitavo naselje pa ***rtacija. Oni misle još uvijek izvale neku stranu riječ i ovde se svi prepdnu i ponavljaju u tom folu ko papagaji
Stvarno licemjerno od ex kolonizatora i pomagaca Srbije u Prvom svjetskom ratu. Svakako bi trebalo provjeriti ulogu Filipa Moriona u Srrebrenici. Francuzi kao i Englezi bili su na strani genocidne Srbadije tokom agresije i na hrvatsku a i na Bosnu i Hercegovinu. Srecom Amerika se nesto pita pa je ona uspjela koliko toliko zaustaviti ono sto su ovi zdusno pomagali. Sada nam licemjerno drzi lekcije o etnickoj segragaciji. Taj napoleonski kompleks da su oni nekakva sila nastao je 1940 kada ih je Treci rajh slomio Blitzkriegom za par mjeseci. Ubili su im preko milion vojnika. Da nije bilo Amerike nikada se Francuska ne bi oslobodila Njemacke. Hvala vam za vase "dusebriznostvo" znamo kako su prosli oni koji su zivjeli pod vasim kolonijama pocev od zemalja Magreba, preko Vijetnama, Libana, Gvineje, i tamo dokle je sve dosezala vasa kolonizatorska cizma.