Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze ovaj covek?! "Oni su htjeli demokratiju, malo vise slobode"... "Assad je za mene zlocinac" E moj gospodine Ivo, a sta to sad ima narod Sirije?! Slobodu sigurno ne, a o demokratiji da ne govorimo. Zivoti su im se pretvorili u pravi pakao, svima, bez obzira na pripadnost. A doci ce vrijeme kada ce narodi sirije plakati za Assadom, kao sto Iracani placu za svojim "diktatorom" a Libijci za svojim. Meni je jasno da se obican, neuk covjek moze zalupati, zavesti i vjerovati u gluposti, ali kad cujem skolovane ljude da ovako govore...
Engleska,Francuska bili a strani Srba ? Onda je i Karadzic bio na strani Bosnjaka.
Fra Marković: Za mene je Assad zločinac --------- e ako je to Fra rek'o,..yebiga, onda fakat 'je' zlocinac
i za mene je stepinac pa ko me pita, proglasiše ga blaženim...........
Ovaj covjek nema pojma, brani se od pobunjenika i nevalja zato sto nepusti da ga Amerika jebe
Mislim da je Sirija toliko jaka da nece dozvoliti da je jebe bilo ko
za mene je papa zločinac kao i blaženi alojzije stepinac. assad je za njih majka tereza.
podrška siriji i asadu. nato i njihovi hamali vehabije NO PASARAN..
Assad je zlocinac kao i njegov otac 80tih je ubijao hiljadama protivnika, ali osim opozicije u Siriji se nakupilo olosa mudzahedina na strani opozicije,koji nista nisu bolji od Assada samo sto nisu sije vec suniti,ali da Rusija nije kocila na pocetku kad je samo bila opozicija Zapad bi bombardovao Assada i nebi sada ginulo toliko djece i civila, bilo bi kao u libiji sada, nemirno ali ipak stabilno bez velikog broja zrtava
fra Ivo Markovic me svaki put fascinira. Pogledajte nedeljom u dva za njim. Jedan od najboljih insana i patriota.
jos mu armija bih ubila oca
armija nije, neki fasisti sa muslimanskim imenima jesu.
Ovaj Fratar izgleda da nikada nije cuo za Bozju zapovest NE LAZI!!!! a da ne pisem o KLEVECENJU!!! jedno pitanje,kako je Assad ubio 148000 ljudi???izgleda da je Alkaida goloruka da oni Assadove vojnike gadjaju cvecem????Znaci cist primer propagande!!!
sto bi rekle nase nane ........................... jera ;-)
Izuzetno dobar i plemenit covjek, fra Ivo Markovic. Nikada nije pravio razliku medju ljudima i uvijek je ustajao protiv nepravde. I da, Assad i njegov rezim su zlocinacki!
bez obzira nije njegovo da se mjesa u politiku
Nije politika borba za zivot, slobodu i pravdu. To su univerzalne vrijednosti bez kojih nema ni politike.
Tačno neće moći zaspati večeras zbog toga što si mu ti rekao magare jedno!
I za mene je Assad zločinac !!!
Za svakog normalnog čovjeka je. Samo ove naše Bošnje seru... Toliko mrze braću selefije da podržavaju šiita Assada. A to je i više nego žalosno.
Yebem ja tebi mater.