Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce doci na naplatu zlodjela HDZa?
Hvaljen Isus
Molim vas da malo više utićete na Bošnjake katolike da ne psuju Isusa slušam u Hercegovini skoro pa im je uzrečica psovka Isusa. Zašto psovati bilo šta pa Isus je Božiji poslanik i niko ne treba da ga psuje.
To je tacno, svaka druga im je 'krv ti Isusovu. Ruzno je to.
Koncil u Niceji, oko 325 godine, je bio neka vrsta Dejtona za crkvu. Rimljani koji su bili mnogobošci, nisu tolerisali tu novu vjeru sa samo jednim bogom, te su tražili da kršćani imaju bar tri božanstva. Ovi to naravno nisu mogli prihvatiti pa car Konstantin nađe kompromis zvani sveto trojstvo i tako ga zakomplikova, da svakome ostavi mjesta da ga tumači na svoj način. A Papa postade visoki predstavnik. Poslije se istočne crkve pobuniše i dobiše svoj entitet.
Čovića predase pa mu učitaj bukvicu.ajde molim te.