Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fala bogu da fali :D:D:D:D Bobi, dabogda te zloba izgrizla :D:D:D
"manijak1" doceka sutra i izgleda da ce se nacekati jos malo ili puno vise ......... a meni propade dan fino brate!!!!!
Nova tema: Zdravo mIRCerka..:D..jel ti fali forum..:D...?
je li vama dobro ljudi
BEZDAN JE TOTALNI GLUPAN KOJI POJMA NEMA O SOFTWARE-U
Svi o cetnicima, a mozda su i ustase. Postoji u Sarajevu nekoliko takvih firmi i organizacija. Jedna je jaka kada je u pitanju ova tematika. Ustase ti se smiju u lice kao pravi prijatelji a iza ledja ti jebu mater. A mozda je ovo josh jedan fol ljudi sa Sarajevo-X portala radi marketinga, znate ono besplatni marketing PR-om! Kako god pustite se ovih sranja sa cetnicima, glupost!
danas nema foruma a to znaci da moram radim :-/ al' evo saljem dobre vibracije da sto prije popravite, napravite, zastitite, itd. ovu nasu malu oazu :)
NAMA je uvijek neko "drugi" kriv! Ma da kako da ne "cetnici"? Malo morgen "cetnici"! Mozda "SRBI" ? Jesu al' malo sutra! Prije bih rekla da po nasem starom obicaju uzgajamo domace "nase" shkart "proizvode":) sa davno vec isteklim rokom trajnosti :)
Manijak1 :D...jebote patak ...:D...gdje si ...:D...jel ima sigurica danas kakvih ..:P
Da ja otvorim temu Dobro Jutro ! ...ovdje...:D...:)
alija me zajebao '92 (nije '92...malo kasnije) al' me Bill jos od '98 nije izradio.... MICROSOFT.NET PROGRAMING.....
I sta kazete cetnicki hakeri? Da su uletjeli u databasu mogli su skrsiti sve i to ne samo forum i ne samo dio foruma nego cijeli forum. Zato sumnjam.
Svijet: php BB forumi pod napadom crva Tisuće i tisuće web foruma našli su se pod napadom crva tako da trenutačno nisu dostupni. Crv napada neovisno o operativnom sustavu, a širi se uz pomoć Googleove tražilice. Svi napadnuti forumi rade na ... ... open source aplikaciji imena phpBB koja je vrlo raširena na internetu. Crv je nazvan Santy-A i se širi tako što koristi rezultate dobivene pretraživanjem interneta na Googleu. Crv iskorištava datoteku koja se zove viewtopc.php, koju kad preko Googlea pronađe na nekom serveru on ga pokuša zaraziti, a dosad je uspio zaraziti već preko 40 tisuća web foruma. Crv može napasti forume koji koriste aplikaciju phpBB do verzije 2.1.10. Jednom kad zarazi forum crv zamjeni cijeli sadržaj foruma i umjesto početne stranice foruma stavi obavijest da je forum napadnut te da mu je promjenjen izgled. --------------------------------------------------------- DAVNO SAM VAM GOVORIO ODJEBITE TU BESPLATNU KANTU ZA SMECE OD FORUMA SA IMENOM PHP BB i izdvojte par stotina dolara za Jelsoft.
lol ovo ti je posljedica sada nalozili se ovi da hakaju srpske ovi neki siptari i nasi hakeri sada ovi odgovaraju na to a svi koriste bug u phpbb tim forumima koja djeca... nista mjenjajte forum ako je phpbb ovaj je pun rupa i hackova na netu koje moze malo djete skinuti.. a usput moram vam pokazati jedan link u cemu je kvaka.. http://www.elitesecurity .org/tema/83704 ovi srbi vamo su se naostrili da kenjaju pa vi se spremite :) ---------------------------------------------------------------------------- otvorio sam vecinu linkova i koliko vidim sve je isti fazon....ovo su sve iste (php) aplikacije.....znaci malo procitas na internetu kako iskoristiti exploite, potrazis srpsko-hrvatsko-bosansko-albanski web site pisan u php cij admin nije subscribe ni na jednu od security mailing lista (citaj- jos uvijek nije stavio patch) i dobro im se ....... majke!!! ...slazem se ....ko kad se djete natakari na tresnju...
E pa mamicu im njihovu hakersko-cetnicku..... treba im sad zguziti serbiancafe,oreol cetnistva na internetu. Valjda ce se ovo brzo rjesiti Pozdrav za raju s foruma,vidim da su sad skoro svi ovdje:-)