Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutorina je srce mongolije !
Suad Kurtcehajic se pojavio niotkuda i poceo laprdati takve gluposti da je nadmasio Mumeta Filipovica, sto je jako tesko.
Profesore sjaši više! Dosta te je i preko dosta! Deder malo sa studentima e druži i vidi šta ih žulja!
Imate li sta drugo da radite vas trojica "intelektualaca" ? Budite korisni drustvu a ne potpirujte vatru sta vam je.
Ovaj forum je udruženje svirača, te bi profesoru bilo bolje da se prihvati katedre i studente izvede na pravi put nego da se zamajava raznim glupostima.
Đaba bolan Suade, noge u lavor i ne trebaš ratifikaciju. :-)
Samoprozvani intelektualci žele da se zakuha i između Crne Gore i BiH. Ova gomila ubleha ne odustaje.
Traze bosnjacki intelektualci, hm. Pa ko su ti sada nazovi intelektualci?
stipe1 <<< u čeki sjede Dragan i Mile i navijaju da tražioci dobiju! I onako tražiocim će na kraju reči pripada Hercegovini, a ne BiH!
Koji jadni intelektualci u BiH,pa kad je Bosna bila intelektualno bila najjaca nisu mogli na izborima,gurajuci program Ante Markovica na izborima predratnim osvojiti vise od 3 posto,ovo je sad druga liga malo dosla do vlasti pa sad pricaju jer prije nisu ni mogli doci na red,jadni ste vi svi intelektualci u BiH,taj sloj nepostoji kod nas ima 25 godina skoro
Kolko bošnjac imaju ovih kongresa? Ko KPJ a pristiš!
Koji luzeri
Prodali pola drzave tokom rata,trgovali teritorijama,i sad se ko fol zalazu za nekakvu Sutorinu,da malo radikaliziraju narod,da se zaboravi na ekonomsku situaciju. Nisu ovo Bosnjacki intelektualci,nego SDAovski prikriveni intelektualci.
Da mi je polozit ispit kod ovog Kurtcehajica rodio bih se ponovo majke mi
Samo naglasi da si da se Sutorina vrati BIH :D
MOJ SUAD PASA,KASNO SI SE DOSJETIJO.
Nista Medjunarodni sud, samo invazija na onu vukojebinu, neka i OS BiH nesto rade.
...i da se kosovo vrati srbiji.
...kosovo j eizgubljeno samo zato jer su ameri htjeli tako. a ni kina nije priznala tajvan. kupiće ga na berzi, kad tad.