Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze bit organskog sadrzaja bez kulture i umjetnosti i identiteta, koja je kod 80% omladine nepostojeca. Sve ostalo je komercijala tipa inas dzala buba itd.
Sport u Sarajevu skoro da ne postoji Sarajevo i Zeljo losi o KK i RK Bosni da ne pricam a nekad smo bili sportski grad
Onog trenutka kada privuces umjetnike u grad, od tog trenutka grad postaje metropola. Samo sto je nasoj seljadiji na vlasti umjetnost na zadnjem mjestu. A po komentarima primjetis da i 90% naroda isto misli. Neshvacajuci da upravo umjetnici privlace razne investicije i sarolik zivot. Pogledaj London, Pariz, NY, Berlin …sta im je zajednicko?
i starijima je dosadan. samo je dosljama iz I bosne interesantan
Razmišljaju o Beogradu, Zagrebu …. O TOME TI RAZMISLJAS MAGARCE YUTELOVSKO SH-HS.
nije tacno. Imaju dosta nargila barova. Sve ok.
Ti si dosadan mladima i starima dezerteru.
Nemože ni biti kad nemaju poticaj ko tvoj otac
Naravno, sa kokaina preci na krek. Neku javnu kucu otbvorit i ubacit sidu i gonoreju kao triler zavrsnicu.
Treba povecati broj parada?
SDA glasači misle na u Turskoj, Teheranu nema provoda. Turska i Teheran Hotspot za provod. Teheran je za novu godinu 100% bukiran, nema više slobodnih soba
U Teheran dolaze najviše Turci i Rusi
da a za bonuse budzetlija za to imate. a siromasnim kategorijama pomoc to nemate...pa gori ste od SDA
da se ne lazemo usarajevu ostaju samo drugorazredni umjetnici. pojedinac ili grupa cim nesto napravi od karijere seli se u beograd,zagreb,ljubljanu, austriju ili dalje. odavno smo postali selendra a tako nekad nije bilo. treba se zapitati ZASTO?
RAZMISLJAJU O BEOGRADU I ZAGREBU? O TE DVIJE BALKANSKE KASABE RAZMISLJAJU? POSEREM IM SE NA RAZMISLJANJE.
Samo guzonjini sinovi mogu i kupiti stan
Mladi su izgubljeni, zanimaju ih samo nargile i trap muzika.
Najdosadniji su crnotrojkaši,koji stotine hiljada daju AMUS-u i ostalim lezilebovićima..poštena i vrijedna omladina je prisiljena da ide vani.
Hoćemo Inasa svaki dan, o da da da dada u gradu svako za nas zna...
Umjesto da osudjujemo kritikujemo možda nešto pametno da napišemo, prijedloge i mijenjamo. Mi ne znamo ni za veće plate da se pobunimo a svi kao krivi, jedno tor drustvu neukih, nepismenih duša koji zive strahove
Ubacite još koju shishu, može na malti, ilidži, buća potoku i baščaršiji.