Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cudne zene pa onog casa kad je Incko stavio van snage tvoju odluku tog casa si trebala podnjeti ostavku radi ocigledne tvoje korumpiranosti. Jos me zanima kako je mogla donjeti odluku sa cetiri glasa za kad izborna komisija ne moze ni dnevni red usvojiti sa cetiri glasa-mora biti pet glasova minimalno za.
Moju mamu pritiskaju barem petorica svaki dan pa se ne buni. Kako nam barem zaradi 20KM za hljeba.
Oni koji su temeljem drzavnoga udara dosli na vlast u Federaciji ne znaju sta su uradili ovoj zemlji. Naredne cetiri godine Federacija nece imati nikakvu vlast..ili bolje receno imace vlast koja se proteze od Sa-Zenice_Konjica i Tuzle. Principiejlna i zakonska odluka CIK-a BiH je takva da ju niko ne moze izbrisati pa ni Incko i tzv medjunarodni emisari. Dzaba vam radovanje. Ne moze ova zemlja opstati tako.
irena, irena, ti kravice servska malena...:))))
irena dao bih ti ja kajs..nako iskreno..pusa
ova coviceva josnije skontala da je niko nista ne pita