Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasu zemlu vode lopovi i plackasi. DJubrad MARS sa vlasti tihici dodizi , izetbegovici , ganici ....MRS !!!!!! ne trebaju nama nikakva \"kontrolna tijela\" nama trba zivot bez vas maaaaars !!!!
Čane puna potpora i samo naprijed u razotkrivanju kriminala i lopovluka HDZ BiH u zadnji 20 propali godina.Za mene je isto HDZ BiH stranka lopova i kriminala.Treba nam zakon o otimanju opljačkane imovine naroda.
zar konobar ne moze biti posten?zar nije doslo vrijeme da se stane u kraj lopovima(a ima ih u sva tri naroda podjednako) i da odgovaraju i vrate sve one milione sto su ukrali od gradjana bih.treba podrtat svaku inicijativu da se stane u kraj lopovlucima nasih nacionalnih politicara koji nas kulturno kradu preko 20 godina.oni se bogate,narod siromasi u ime nacionalnih interesa.
ovo je odlicno,ali su to trebali glasno podrzati i sdp-ovci i reci koje jos zadnjih godina opljackao drzavu iz sda i sdp
Ima tu nesto ali on nije reko s koliko glasova je dosao na tu funkciju.Nesto oko 200 koliko sam vidio na poskoku info.On konobar treba braniti moje interese protiv Zlajoglu reketasa koji je profesor.Oh jadan ja...HDZ Ovci su bar uceni lopovi a ne mesari i konobari