Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali tragično mi je da je Stranka Penzionera u koaliciji sa Sda u NS, sa istom onom sda koja je direktni krivac za uzasno stanje u državi i užasan ekonomski status penzionera. Bagra
Preletaci? Zovite ih kako ih cijeli svijet zove Papci
Za svaku općinu je dobro da načelnik i općinsko vijeće rade zajedno..formirati većinu koja neće podržavati rad načelnika je jedna totalna besmislica i blokada bilo kakvog napretka, jer niti načelnik šta korisno može uraditi bez vijeća niti vijeće bez načelnika.
Abdulah Skaka, onaj beskicmenjak sto je neki dan radi par tramvaja iz Turske napao onog profesora za nagradu, kandidat za nacelnika? Otvori se zemljo da propadnem.
@ferhat_80 ja ja onaj beskicmenjak sto je za pola godine doveo zicaru do izgradnje, donio 30)ak autobusa gradu i zapoceo pregovore oko restauracije Bijele tabije. Al jok ba, komsic je zakon, kamocaji je zakon, gradimir gojer je zakon. Dajte nam jos kojeg fosila da se uhljebi do penzije
@Derim I i dalje cekam argument i dokaz za te silne tvrdnje! Prvo trebao bi da znas za tu "odnekud kabinu" da su kupljene SVE kabine za zicaru i da je pocela izgradnja PAPAK JEDAN. To za cuna majstor, to je sad izgleda pogrdno da ti je otac doktor, a SDA lopov to je epitet za svakog sdaovca bez ikakvog argumenta, pa je tako i semir efendic lopov i svako drugi ko nije SDP
gdje god je tijesna vecina, komsicevi luzeri izadjiz df i priklljuce se vlasti...
Dzevad Topic Karolina Karacic Sead Srna SDA poltroni A Komsic je pokazao kako nema kapaciteta voditi iole ozbiljnu politicku stranku. Lik samo zna uhljebiti svoje dupe, sto sa velikim uspjehom radi vec duze od dvije decenije.
Seća li se neko kada je Desnica R. hteo da bude nezavisan kandidat , a stranka tražila da vrati mandat ....(hahaaaaaa. koja bljuvotina ..). .. Neka sada isto DF zahteva od SDA...
Ma nema potrebe za žurbu, samo polahko, situacija je stabilna.
Iskreno treba ukinut gradonacelnika jer nikad nije ni bio gradonacelnik sarajeva. I sada se moze zvat premijer-gradonacelnik. Ovako smo ilidzu, vogoscu izbacili iz sarajeva, a realno su sastavni dio. Inace najbolja funkcija, imas budzet a nikakve obaveze. Te pare treba preusmjeri u omladinske pogone sportski klubova (ne raznih skola sporta).
Ako Abdulah Skaka -ciji je jedina kvalifikacija da zna sunetit postane gradonacelnik onda je to mozda i posljednje u nizu poniženja svim mladim ljudima koji vrijedno uce i rade i plaženje jezika napacenom narodu te ultimativna sprdačina sa glavnim gradom države !!!
@Veritass haj ne seri sviju ti i nadji argument pod hitno! Stvarno je sramota da gradonacelnik Sarajeva bude lik koji ima 30 godina, koji je iz Sarajeva, ciji su roditelji doktori, koji je obrazovan i koji za pola godine mandata kao dogradonacelnik pokrenuo izgradnju zicare. Fuj ba, treba nam jos koji fosil poput komsica ili gojera koji ce u isto vrijeme biti dekani i sl i koji ce brojati dane do groba. Sarajevo ne daje priliku mladim ljudima, a pogotovo omladina ne daje priliku mladim ljudima.
Preletači su srušili i onaj aprilski paket, pa nam je danas gore nego tada i jedino im je dodik zahvalan na tome.
ZA NOVINARE KLIXA: Izvolite uzeti interview opštinskog vijećnika prof Amre Zulfikarpašić kako se općini Centar ( najvjrednija u Bošnjaka) gradi: DOĐE ARAP, svidi mu prak da AJnadžiću MITO koje traži ovaj prebaci Bakiru IMT dio i to je to. Nikakve arhitekture, plana, vijeća saglasnosti itd.
Sexy...
---- Stranke penzionera i BPS-a imaju 15 glasova SDA je moja PeMzijaa
iz cekaone u kojoj su se nalazili, jeftini ljudi su za vazda zeljeli pozornicu, jeftine su stranke "ljevice".