Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mah, to je pusteno u \"promet\" da nas malo razrijedi, kad smo se nakotili ne moze se dahnut\'
taviro0oza uzima ti dusu sve ti uzima Spanija, Spanija, paprike, patlidzan i buranija. Bosnia, Bosnia, mala bara, a puna krokodila. Sve ti uzela, taviro0ozaaa sve ti uzela.. 2x aaaa sve ti uzela.
starci ce poumirati od starosti, srednjovjecna populacija od humanog virusa koji se ponasa u skladu sa univerzalnim zakonima po pitanju djecijih prava i sloboda.
Svuda po svijetu ljudi traze najbolje doktore da rijesavaju ovaj problem a kod nas to zavrsavaju veterinari ... pa ne trce svinje okolo i prenose gripu!!!! A mozda su i u pravu ... mi smo samo stoka i nista drugo
Bilo bi to tragikomicno, da musliman oboli od svinjske gripe...A mnogo je jedu u tajnosti...
panda ti si GAY
nece, vi svi dicni, dobri, posteni, poslijeratni, samoprozvani, DOSLJEGALI bosnjaci ste genetski predodredjeni da vas nece nista osim idiotizma... poklopi se glupane i budi sretan da se neko malo pokrenuo i oko ovoga za sta se sve vise shushka da ce biti pandemija!
nece svinjska gripa na bosnjaka!
koji si ti kreten hahahahahahahahahah treba i tebe pratiti
al slika je najjaca...pokrivena dijevojka...ma ovo je 100% Banja Luka :)))
pratite dodika on vam je naj veca svinja