Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ste tekst stavili da ublazite, ili cak anulirate danasnju vijest s UKC-a. Tolika stoka nismo.
@vxvy Samo nek pazi Klix sa džavlom ko sad tikvu proće ko ... SLOBODNA BOSNA ! Tamo plaćaju ČITAOCE dqa čitaju BAKIROVE I SEBIJINE BLJUVOTINE I LAŽI !
Klix.ba u službi Elene Čaušesku
I više se čeka.Moje novorođenče koje je u inkubatoru bilo, 2 mjeseca prije rođeno i trebalo odmah sve preglede izvršiti, naručili za 3 mjeseca, pa kako da znam da mi dijete čuje i vidi?!? Još kasnije galame na mene i vele kasno si došao. E pa hvala, a da ne govorim o hitnim slučajevima, gdje žena ispred zaključanih vrata umrije, a oni iznutra samo vele pa sačekaj bolan, a podočnjaci od spavanja ubiše.
Ovo je davno postala privatna drzava. Smijurija. Sta su samo uradili, nema povratka na bolje. Ko ima novac ide na lijecenje vani, a ko nema, neka mu je Bog na pomoci, jer ljekari nece sigurno.
Dok Kukić, Bego i njegovi pacovi zapošljavaju podanike i namještaju tendere, ljudi umiru čekajući.
Bakireeeee pravi džamiju da se raja liječi
---. pacijenti čekaju i po 5 mjeseci Eh sad kad im sad Sebija počne slati svoje pacijente a naročito one od raka, SA NOISTALGIJOM će se sjećati tih lijepih vremena !
---. pacijenti čekaju i po 5 mjeseci Eh sad kad im sad Sebija počne slati svoje pacijente a naročito one od raka, SA NOISTALGIJOM će se sjećati tih lijepih vremena !
A zašto Hodže ne liječe Kuranom?
Molim Klix da, ukoliko se imalo bave istraživačkim novinarstvom, provjere zašto u zavodu za materinstvo - Skerlićeva, postoji samo jedan ultrazvuk za par hiljada žena. Termin se čeka mjesecima!!!
Svi pricaju zdravstveni radnici neljubazni, a niko ne prica kako rodbina i pacijenti pljuju i vrijedjaju radnike, koji nisu krivi zbog listi cekanja i svega ostalog.....