Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin je od prvog dana svoje vlasti najsposobniji i najvazniji lider slobodnog svijeta, a karikature kao sto su Obama ili Dzordz Bus nisu u istoj kategoriji s njim.
...ima ona kletva: dabogda te švabo okupir'o, rus oslobodio a amer demokratiju uveo...
Najgori je taj zadnji dio kletve. Merkel i gospodin Pingpong iz Kine su daleko mocniji i uticajniji od onog bekana Obame.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Putin je Rusiju digao na noge ljudi žive rade i imaju, kapa do poda za ganje
Covjek je masina.Ratnik, borac, nema dlake na jeziku.. Jbte nije mog'o spavat (nije mu vecera legla kako treba) dig'o cijelu Rusku vojsku na vjezbu :D
toliko o demokraciji i diktaturi
Na koga li je on uticao osim Pussy Riot
Sirija? Izradio je amere da ce to pamtiti koliko god budu zivi!
Россия священная наша держава , Россия любимая наша страна
a koji je na toj listi nas putin,balkanski...naravno dodik :)
Neka je slava našem slavenskom narodu i hvala Putinu!
Diktator. Sloboda i demokratija za Rusiju!
maffioso
Putina za predsjednika! Svijeta, komplet.
...kgb škola...taj bi istaljinu prišio da je "imperijalistički agent"...
Mora da ga je nadmudrio u Siriji :) Kakve samo gluposti... Ko eto Obama se htio vojno uključit u njemu nebitan rat, ali ga je Putin za***. Ko da je klix piso procjenu.