Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala i svako radi popis... u mojoj mahali radi jedna osoba za koju svi znaju da je kriminalac ( a ima takvih slucajeva koliko hoces ) i sto je najgore ti ga moras pustiti u kucu, da razgleda sta imas, i da vidi sta bi njemu valjalo :)
U kuću/stan (imanje) koji su tvoje vlasnistvo nisi obavezan pustiti nikoga bez sudskog naloga, dakle ako taj popisivač priča da mora ući i razgledati šta imaš onda stvarno ima nečasne namjere :D
@Yahel @SanskiBiser @bosman345 Kolege, ukoliko imate primjedbu na rad popisivača ili samo lice koje vrši popis, prijavite ga i insistirajte na popisu tek poslije otklanjanja primjedbi, ali to ne umanjuje obavezu da budete kooperativni u toku popisa stanovništva, to je vaša građanska obaveza, ali i zakonska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas ni " Mali slager sezone " ne bi prosao bez afere ..
onanija nisi na pravom jestu krvario da si bio blize nama nebi danas komentare postavljao ovdje
u rs-takodje pojedini popisivaci po bosnjackim selima popisuju drvenim olovkama a uvece kod kuce to ponovo sve pobrisu i popune sa mastilom cak i mrtve su popisivali uhvaceno je nekoliko slucajeva na zalost ali to se i ocekivalo medjutim nasi politicari iz fbih njih to ne zanima oni jedva cekaju da sto manje bude bosnjaka tamo da bi oni mogli definitivno sebi drzavu praviti
u rs-u na terenu je haos jer bosnjaci nemaju pravo nikoga popisati niti popisivaci to hoce da urade tako su naredjenje dobili naravno cak sta vise u trebinju su covjeku rekli da se ne moze popisati zato sto mu nije zena prisutna i covjek se iznervirao i dobio srcani udar umro na licu mjesta cuo sam da svaki popisivac u rs-u koi donese dokaz da je eliminisao bosnjaka sa popisa dobija novcanu nagradu
Za Bosanske bošnjake bitno je otići na hadž, ako se ne popišu, krivično će goniti popisivače.
Druze , ostavi se ti Bošnjaka i odi malo tu šuplju prosipaj po Višegradu koji je poznati multietnički grad !!!
Jasta,da niste htjeli i one iz Amerike da popisete,hahahaha,pa da vas bude 2 miliona,nema vise Juge,pa da vas na svakom popisu bude po 300 000 vise,nema manipulacija.Sto se mene tice u federaciji radite sta vam volja,ali u RS nece da moze,mi smo ipak krvarili da bismo danas mogli to da sprijecimo.
Ko ce sankcionisati gradjane koji se agresivno ponasaju prema popisivacima?
Poslije popisa ovi "Bosanci" će moći birati svog predstavnika između Sejdića i Fincija :)
Kakav bezobrazluk i pokusaj manipulacije... Najbolje bi bilo kad bi se mogli popisati i muslimani iz Indonezije,ali nece moci...Posebno u Republici Srpskoj!!!
Pa htjeli bi oni,njih i Arapa pola milijarde,hahaha,kazu mi zivimo u Kanadi,ali eto popisite nas u Zvorniku,hahahaha.
Nije problem,onda cemo popisati i Srbe iz svijeta i Srbije nisu ni oni otisli svojom voljom.Vjeruj mi nas je vise,pa pola BG i Vojvodina smo mi iz BiH.To tek Bosnjacima ne bi odgovaralo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Podrška "Fondaciji Popis 2013."! Aktivirati sve mehanizme na objektiviziranju sprovođenja popisa stanovništva i ne dozovoliti umanjivanje bošnjačkog tijela!