Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanski Most je veci od Samca. Sanski Most ima 47.359 zitelja a Samac samo 19.041. Vjerovatno to zna i gospon Dokovic i da ce upratiti koliko je je tko primio. Svaka cast covjeku.
Svaka čast, Nole!
Bravo i hvala! Poruka novinaru koji je ovo pisao: naslov i prva rečenica nikako ti ne idu zajedno.
Ja sam uvijek hvalio Đokovića, ovog puta neću u tom kontekstu. Mislim da je moralna obaveza svake svjetske zvijezde u bilo kojoj oblasti, kao i ostalih privrednika koji enormno visoko zarađuju, da imaju ovakve fondove kojima će pomagati one kojima je ta pomoć potrebna. Neki su prihvatili tu uzvišenu obavezu i svaka im čast, a bogami ima i onih drugih koji samo sebi uzimaju i nikad im nije dosta.
PRIJE BLAGOSILJANJA PITAJ TE zavidovice ,maglaj kolko je i dali je doslo sta od djokovica?
A šta si to ti doprinjeo slino jedna?
A Doboju?
Hvala dobri čovječe !
SVAKA CAST,LJUDINO! Samo da donacija zavrsi u prave ruke!
Nole gigant!