Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
republika srpska = genocidna tvorevina
Pa, šta, genocidne su i Federacija, i Brčko DC?!
@ Tacno je tako, zato sve te federacije treba unistiti i imati samo jednu i jedinstvenu BIH.
Sve je to politika,nema pravde za istinske i nevine zrtve rata.
Pa vidiš li šta piše Hartmanka, DA POSTOJI MOGUĆNOST REVIZIJE. Međutim, i ona mi je šuhveli da ne igra igru ''mojne ga-driu ga'' jer dok je radila i primala ogromnu platu nije ni pisnula.
u americi ako npr zena plati za ubistvo muza, ona nije pucala, ali po njihovim zakonima bice osudjena na dozivotnu a ubice mozda cak imanje
Meron je jevrej koji smazra da je genocid na tlu Evrope jedino moguc nad jevrejima, a ostale ko sisa
ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA!!! TREBA RUSITI DEJTONSKI SPORAZUM KOJI JE ILEGALAN!!!
nikome ja više ne vjerujem, svi duple igre igraju, ne znaš više ko sa kime šuruje...
nista taj sud ne radi isto kao nasi parlamentarci,a ubiru za nerad velike place! Demostracije i revolucija mora se protiv ovog suda da pokrene!
samo serete,da vam je bilo u interesu do sad bi za ovo 17 godina uz tolike dokaze,snimke i svijedočenja riješili stvar,pola srbije i entiteta rs na doživotnu robiju i gotovo
Seselj im je dobro rekao s pocetka da je to politicki sud, i *** im mater svima,sad vidim da je taj fasista bio u pravu.
Ništa novog nije otkrio danski sudija Harhoff što Hartmannova i mi koji objektivnije pratimo presude Haškog suda u apelaciji nismo znali ali naša znanja, i dakako, razočarenja nisu imala i nemaju nikakvu objektivnu pravnu snagu. Sada kada je njegovo privatno sudijsko mišljenje dobilo svjetski publicitet i, nadam se podršku, nešto se u vezi revizije katastrofalnih presuda dade uraditi.Snagom svjetskog javnog mjenja. Jer, abolirati zločince samo zbog toga što nisu lično ubijali ljude nego su to autoritarno odobravali je sumrak pravednosti i ruganje žrtvama..... Na tom neljudskom i nepravednom principu su i mnogi novinari a ratni huškaši ostali nekažnjeni... dizali su tenzije i izazivali mržnju, gurali ljude u sramne ratne „podvige“ , unesrećili hiljade porodica i pojedinaca... i nikom ništa! Grozno i sramno!
Onima koji analiziraju situaciju u BiH i (ne)djelovanje visokog predstavnika, koji je samo izraz volje zapadnih zemalja, jasno je kao dan da je doslo do promjene u medjunarodnoj politici prema BiH!! Ne znam sta nam se sprema, ali ne mirise na dobro! Povezite to samo sa djelovanjem Dodika ( njegove izjave i djelovanje su odraz zelenog svijetla izvana ) kao i ponovno stavljanje na stol Herceg-Bosne od strane hrvatskih politicara !Sjetite se da je Esdaun promjenio kompletno rukovodstvo RS-a, a da Incko nema dozvolu da nametne rjesenje o jedinstvenom maticnom broju.Licemjerno je govoriti da stvari u BiH trebaju rijesavati bosanski politicari!MZ ako zeli dobro BiH ( a cini mi se da ne zeli), mora pomesti g***a koja je sama izasrala!Zato i ne cude ovakve presude suda u Hagu!!
Ništa,sve ove zločince osloboditi, a ovog BLENTU merona zatvoriti i osuditi za GENOCID!
E da smo mi neki svjesni ljudi, svjestan narod, narod koji voli domovinu, svoju istoriju, narod koji se bori za pravdu, narod za promjene itd. mi bi izasli na demonstracije pred Americku ambasadu i demonstrirali. Podigli ovaj slucaj na diplomatski nivo i trazili objasnjenja, ostavke itd... Ovako, samo pokazujemo da smo misji narod koji nema hrabrosti ni snage.
tako je brate
Masoni, Illuminati...
po americkom pravu i ubica i saucesnik se osudjuju isto
I ti si se probudila nakon što ti je istekao mandat u "HAŠKOM TRIVUNALU"
vjerovatno ce dobiti kaznu adekvatnu kaznama haskog suda...