Komentari (542)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve veliki muslimani a tokom ramazana psovke i fizicko nasilje sramota jos uzivo na tv u
straniplacenik6 prije 8 sekundi Znaci Ljiljani Postajju.. proslost..da se nebi zamjerali onima kojima Ljiljani nista ne znace..odlucili smo ukinuti Ljiljane..ako ovo nije dovoljno za narod ..netreba nam ni drzava.. jer mi ne zasluzujemo drzavu.
pa zar je i zahiragicu ramazan? ma nek ide na Cecu i četničke pjesme nek ga hladira
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čevljanovići uživo hahahahah. Pobogu ko sve ovaj narod predstavlja. I mi očekuujemo da će nam biti bolje. Nikad više.
Mene u Minhenu ovo zabavlja, dok sam u Bosni bio bilo je zabrinjavajuce
A IP adresa ti u Živinicama. Mora da imaš rautwr u Minhenu koji krade internet preko Živinica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dokle smo kao narod propali, da se mjenja logo sa ljiljanima. Bosnji ne trebaju dusmani oni ih imaju medzu sobom. ovome podsjeca na pad Andaluzije, kada muslimani nisu htjeli pomoc jedni drugima, nego su mislili ako se pridruze neprijatelju da ce bit postedzeni a zapravo su tako oslabili odbranu i na kraju su svi pobijeni.U Omarskoj i drugim logorima, nije pitalo koje si stranke, nego kako ime nosis. Podanicki mentalitet pojedini Bosnajka nas dovodi do ovoga gdje smo sad u drzavi.
Al najjača je scena kad u cijeloj frci kamera uhvati Seku kako gleda ispod oka Zahiragića a pogled joj reče "e moja budaletino"ustade i izađe iz sale hahahaha....Ova je SDA toliki cirkus da odavno ne znaju šta rade...Zaha je garant danas postio
Tako nesto kao ovaj zvaljavi pljucko treba izbacit iz parlamenta i izolovat negdje da ne predstavlja prijetnju normalnim ljudima...
Kiber strankE samo ih Lova interesuje izbrukala nas nepismena stoka ,sa kupljenim diplomama i odličnom glumom prema ZEMLJI BOSNI. A očima je nemogu vidit , a kamoli volit ( Čudovišta) A lopurde če kad tad stiči Karma. Pa vi kradite od djece,djedova nena ,baka ,penzionera. itd.
Bagra !
Obojica računaju na ove što ih drže, pa onda uvrede preko ramena.
Obojica računaju na ove što ih drže, pa onda uvrede preko ramena.
Obojica računaju na ove što ih drže, pa onda uvrede preko ramena.
Fuj političara, onaj žvaljo je ionako odvratan, šta on glumi budaletina primitivna
zOOha se zanio, mislio na livadi
SDA klošaradija bahata
Ih, Zahiragiću, gdje ti je čakija? Malo se prisjetio starih dana za Ramazan. xD
sreća pa je "musliman" , pa "posti" , inače ko zna šta bi bilo , hahaha
Torbicom ga Zaha
kakav je ovaj zahirahic debil boze sacuvaj samo u sda stranku ovakvi degenerici mogu biti