Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke bivše pametnije političke garniture iza sebe su ostavljale fabrike, radna mjesta, škole, bolnice, hidroelektrane, ugled zemlje u svijetu....Današnja politička "aždaha" je državu dovela u samoizolaciju, oportuno ponašanje prema integracijama i razvoju ekonomije plaćamo dužničkim ropstvom....
Ovo je gora vijest za buducnost ove drzave i naroda od poplava.Jednostavno svijet olicen u MMF-u nezeli dobro ovoj zemlji.Strasno
Treba napravit proteste protiv mm f pa nek sve ide u klinac zabranit im da uzimaju transe
Svaka cast na komentaru.To je jedini nacin da se bilo sta promjeni na bolje u ovoj zemlji.Ako im daju kredit,ova bijeda i sirotinja ce biti prezadovoljna sa vrecom brasna mjesecno,a javni sektor bez bojazni za plate.
MMF su u BiH dovele stranke koje su bile na vlasti prije 6 - 7 godina i tako nas uvukle u duznicko ropstvo iz kojeg se tesko izvuci, sada sve dolazi na naplatu jer se dugovi moraju vracati i ne preostaje nista drugo nego novi aranzman, jer se novac koji je ranije uziman nije koristio u prave svrhe
Stranke koje su bile na vlasti prije 6-7 godina su ovaj MMF uzimale kako bih narodu zamnazale oci,davale sliku da u drzavi ima para dok su uredno krali. I pticama na grani je jsano da nama treba jos 100 MMF aranzmana da se izvucemo i nadoknadimo 20-godisnju pljacku koju smo pretrpili.
.a..pa sta reci nego to da su sve plate u javnom sektoru i javnim firmama u bih NEREALNE od čistačice do portorira pa do one zaposlenice u opstini, do doktora, med.sestre policajca poštara pa do političara zasto...pa zato sto drzavi treba budzet od odredjenog iznosa kojeg ona nema nego mora da posudi i zaduzi se! to isto ti otvoriš firmu...i kazes ja cu sebi isplacivati platu 5000 maraka...a tvoj firma ne moze da ostvari ni 3000... a ti onda odes u banku i dizes kredite da sebi isplatis tu razliku do 5000... ...i tako ces moci sve dok ti se daju krediti!
Čuvaj MMF, to nam je neminovno, ko i svakoj drugoj zemlji koja od njega zavisi. Ne vidim što bi se sad kočilo ono što se i do sad dešavalo.
Ako je kredit jedino rijesenje neka se uzme,ali fascinantno je kako se niko ne moze usaglasiti. Jedini koji ovdje imalo rai je ovaj Premier Niksic,ocigledno je da se i oko ovoga jedini trudi posteno.Ostali samo uredno dignu platu na bankomatu.
Đe će se usaglasit kad se ne mogu dogovorit o proglašenju dana žalosti Kad oće bošnjaci i hrvati, ne daju srbi, kad oće srbi i hrvati, ne daju bošnjaci i ukrug.
ocito je da je nekima u interesu da ova zemlja propadne pa zato se i prave razne opstrukcije kako se ne bi usvojili neki zakoni
Fiskalno vijeće usaglasilo Pismo namjere MMF-u ---------------------------------------- Srbi, Hrvati i malezi SDP-a odlucili da ce se prodati bosnjacki BH Telekom?
...a što nasi politicari imaju srece, to nema ni jedan drugi na svijetu...ova nesreca im dosla ko po narudzbi ko kec na desetku! sad mogu ponovno zadihati punim plucima!