Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Finci valja gluposti,kaze nepojmljivo da jedna zemlja u 21. vijeku pravi razliku izmedju svih gradjana,bio je ambasador pa zna da je mnogo veca razlika recimo u Belgiji odnosno Briselu koji je etnicki podjeljen vise nego BiH za vrijeme rata,sjever Italije,Spanija,sjever Njemacke...itd. imaju "ostale" i ti ostali nemaju nikakva politicka,a u Belgiji, i druga prava.Finci to dobro zna ali neistina bolje zvuci od istine.
Cekaj ovaj delegat bio ambasador?
Potpredsjednik je asocijacije FONDEKO i član asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99. Od septembra 1996. do aprila 2000. se nalazi na dužnosti izvršnog direktora Otvorenog društva BiH - Soroš fondacije za Bosnu i Hercegovinu. Od 2000. godine do 2008. bio je prvi direktor Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine. Od 2008. je ambasador Bosne i Hercegovine za Švicarsku. http://bs.wikipedia.org/wiki/Jakob_Finci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Po njegovim riječima, jedna od definicija Bosne i Hercegovine jest da je to jedna zemlja s dva entiteta, tri naroda, četiri tradicionalne religije i stotinu problema." i zbog svega toga je bosna zemlja cuda
hebo li ti svoju nanu naninu, malo ti bilo sto je BiH tebe i saku jevreja drzala ko malo vode na dlanu, zinulo ti dupe da udjes i u vlast, pa napravi ovoliko sranje sa svojom tuzbom i presudom, koju su jedva cekali idioti na vlasti da imaju cime pravdati svoj nerad. cifut bio, cifut i ostao
Idi finci u izrael pa se dole kandiduj za sta hoces. Povedi i sejdica!
Dati mu ista prava koja imaju Palestinci u Izraelu...
A ti navijaj za Grasshopper-Club Zürich.
rece covjek koji je i mao 7000 KM platu i osta ziv...pu j.bem ti zelje
bio si ambasador obnasas 10 funkcija sta hoces vise kakve koristi imaju jevreji u bih od tebe nikakve nego si se slizo sa ovim domacim izdajnicima i lopovima pa si isti ko i oni, nemam nista ni protiv nikoga al pretjero si
Na cemu je ovaj Finci,kakvi skakavci???Dodji sebi ako nemas kome.
Super mi je citati ove antisemitske komentare, koji su u biti "anti" svega sto je drugacije od poznatog, ustaljenog, napamet naucenog. Upravu je Finci u svemu - dicimo se nekom multikulti sredinom, lafo tolerisemo sve religije, a onda postavljamo ustav po kojem postoje samo tri ustavom priznata naroda BiH?! Pa gdje to ima?! U Njemackoj je Njemac svako ko ima njemacki pasos. A ne njemacki katolik, njemacki protestant ili njemacki musliman. Vazda se na ovim prostorima brkala nacija sa religijom. A sto se tice tolerancije prema razlikama, zadnji smo na listi! Ne tolerisemo ni vlastite izbjeglice, a kamoli Rome ili Jevreje ili - ne dao Bog - Kineze! Probudite se torovi, dok se vi prepirete oko adjektiva, generacije nam se dave u zabokrecini poslijeratne zatucanosti.
taj ustav u kojem "ostali" nemaju ustavnih prava pravili su stranci, evropa i amerika, a najmanje nasi politicari...
@Mini:" (..)Pa gdje to ima?! U Njemackoj je Njemac svako ko ima njemacki pasos. A ne njemacki katolik, njemacki protestant ili njemacki musliman. Vazda se na ovim prostorima brkala nacija sa religijom.(..) " Popis je prosao i imala si pravo i mogucnost da se izjasnis kako se osjecas. Da se TI IZJASNIS, ali ne i da ispunjavas popisnicu za susjede i komsije. Negiranje prava na nacionalno izjasnjavanje jedan je od elemenata genocida po Zenevskim Konvencijama! Bosnjacko/bosansko NAMETANJE IDENTITETA Hrvatima i Srbima, odnosno proglasavanje dva naroda bosnjaskim/bosanskim katolicima ili pravoslavcima od strane jednog naroda, koji k tomu tvrdi da je u ratu iza nas bio ekskluzivna zrtva zbog svojeg identiteta, koji mu je generacijama osporavan i negiran, u najmanju ruku je LICEMJERNO, a pravno gledano karakterizira jedan od ELEMENATA GENOCIDA. NITKO TEBI NEMA PRAVO ODREDJIVATI TKO SI I STO SI, a nemas ni ti pravo ODREDJVATI TO DRUGIMA ni Njemcima, ni narodima s kojima DIJELIS BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma jebem ti nas
dopizdio mi je ovaj jevrej.
Vala mi je pun *** i tebe i sejdica i vlade i politike svi ste isti.
Ma kakvi skakavci to su Vladajuce Bosanske Hijene popapale...
Finci u Finsku !
Esad Opasni:" Finci u Finsku !" Protjerivanje (koje je element GENOCIDA po Zenevskim Konvencijama) trebalo bi biti smijesno??? Pa dobro Esade, sto se onda ne smijes Andjelininom filmu? Mozda je trebala, umjesto krvi i meda, trebala promijeniti ime filma U ZEMLJI KRIMINALACA I MAFIJE! Ovdje se i kradja i masovna ubojstva i progoni sviju koji ne spadaju u ekskluzivne zrtve koje nemaju krivnje ni za sto, jer su se samo branile, ne osudjuju, nego cak prave viceve od toga!?
chill out .. salim se bona :) sad se samo pitam jesu li ovi sto su dali like mislili da je zeza ili ozb.. hmmm
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja kad hoću da malo smršam stavim ovog lika na desktop!!!! Dosta je više i tebe šupčino ostala, i tvoje kandidature za predsjednika!!!!