Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav svijet ce vidjeti veliku fleku Srbskog naroda 11. jula. Ja ne znam kako oni mogu zivjeti sa tom flekom, ja ne bi mogao i bilo bi me sram. Ponosam sam sto sam Bosnjak i sto ni jedan pojedinac u historiji nije ukaljao ovu najljepsu naciju na svijetu!
@Republika Srbska 992 Kako 20 godina, pa kad udjes u Genocidnu Tvorevinu sve na Bosancici pisu imena gradova. Sami priznajete da je Bosnjak najstarija nacija na Balkanu. @Ресурекшн_5 Ja sam u Banja Luci iduci petak pa ako hoces mozes mi dati adresu pa da mi pokazes tu fleku na mojoj glavi?
Srbima i nije ništa drugo preostalo nego da poriču. Da nijekaju do besvijesti jer ko može prihvatiti činjenicu da si pripradnik naroda koji je na pragu 21. vijeka, mogao da uradi išta slično Srebrenici. A znamo da je Srebrenica samo pola priče o genocidu....Genocid u Srebrenici ostaje kao trajno nasljeđe srpskog postojanja, dio njihove kulture i njihovog nasljeđa koji će predati svojim potomcima.
moj reskuresin...nisam ni očekivao bolji komentar od tebe i tebi sličnima! Moj komentar i nije takvima bio upućen. Nego ostatku normalnog civiliziranog svijeta. A ti tu ne pripadaš....hajd sad...mrš!
znamo i mi i ostatak civilizovanog svijeta da se vi ponosite svojim "djelima" nije potrebno da to potvrdjujes
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
BRAVO NEK CIJELI SVIJET ZNA STA SU GENOCIDASI ! Jos kad se usvoji rezolucija kad se bude ucilo u skolama u cijelom svijetu, niko ih nece voliti kao sto ih niko i ne voli ! :)
Baš me zanima kakav mentalni sklop moraš biti, kad ti se sve u životu vrti oko Srba :-)))
Ismailje, bas vi imate toliko bunara na Kosovu??? Ako je tako, svi na ulicu i vicite "HELJP" poslace vam braca Ameri sigurno koju cisternu :-)))