Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kako je moguće da se taj strah pokazuje samo kod Bošnjaka, čak i 20 godina nakon obnavljanja 1.000 godina starog nacionalnog imena Bošnjak" istaknuo je on. " To znači da nije strah već racionalno razmišljanje većine koja zna da "Bošnjak" nije nikad bilo nacionalno ime već Bošnjanin. A Bošnjak su smislili kolonizatori austrougari kao dio zavadi pa vladaj taktike. Koja im se evo napokon ostvaruje. Malo morgen. Koji dvostruki standardi, tunjo vazi o "mrskim kolonizatorima", a čuva njihove tekovine, još im predsjedava rejs a tu funkciju smislio austrijski car da ovdje pomoću rejsa lakše pravi haos. E moji jadnici, nećete vi dalje iz džamije.
OVO JE PRAVI BOŠNJAK: "Mustafa Hrvić (43) ubio suprugu Mirsadu (30) i njenog brata Mersudina Okića (21), dok je ranio Hasana Borovčevića (48) iz Maglaja." "Lâ ilâhe illallâhu vahdehu lâşerîke leh, lehu'l mülkü ve lehu'l hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr."
Gdje je zastupljenost zena u SBK o kojoj ste govorili ??
POTRAZITE NAS NA FB. https://www.facebook.com/pages/Svjetski-Bo%C5%A1nja%C4%8Dki-Kongres-SBK/187794814693956
Svaka podrška radu Svjetskog bošnjačkog kongresa. Svakom treba biti jasno da ova država ima svoj većinski narod, koji nema rezervnu državu i koji je spreman živjeti sa onima koji poštuju Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake.
I jasm Bošnjak, katoličke vjeroispovijesti. UVIJEK OSTAJMO BOŠNJACI KAO ŠTO SU NAM BILI I PRADJEDOVI Fra Antun Knežević (1834-1889) "Gledamo na mnoge dokumente domaćih spisatelja iz prošlih vjekova, u kojima se uvijek spominje naše pravo narodno ime Bošnjak, a to su oni razlozi zbog kojih se i mi, kao njihovi zahvalni i vjerni potomci zovemo slavnim imenom Bošnjak. Od toga nećemo niti smijemo odstupiti, toga ćemo se imena držati vjerno i stalno.“ http://luteriorlovic.blogger.ba/arhiva/2011/10/30/2935579
Bošnjacima i Bošnjanima dati Bošnjakistan (od Baščaršije do Slatkog ćošeta), a Bosancima ostatak BiH.
Mislio sam da je ovaj moj bivši profesor malo inteligentniji, a on što stariji sve budalastiji. Ponaša se ko pravi fanatik. Branio sam ga u novinama od napadaja književnika i farizeja... al' je bivši lenjinista zaista petljanac i lažov na kvadrat!
LUPAŠ,poput nekih profesora sa F.fakultrta, na koje sam prvenstveno mislio!
,,BANU,, ne postoji ,postoji BiH ANU,kao SANU,HRanu,SRanu it'd. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
To je dokaz da svo SMEĆE,1992. nije otišlo!
kriterij da li je neko intelektualac sigurno nema nista sa necijim poimanjem sopstvenog etnickog porijekla i konvencija grupisanja ljudskog roda. tako da zaista ne razumjem to "kvazi" ? jel to znaci da neki mirso, doktor nauka, koji je rezervisan po pitanju sveopste halabuke nacionalnih orgija - nije intelektualac? smijesno :D
bošnja bošnjacima, bosna bosancima!
Bosna Bošnjacima! Genocidnim srbima zločincima nogatrans odavde!
preko koje grane ti babo uvede internet? da pogađam... bukva?
Gromada čovjek. Svaka čast Filipoviću! Mi Bošnjaci možemo biti ponosni na Vas!