Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježi dijete u Njemačku ili Norvešku i izgradi svoju budućnost!!!!
A sad lijepo umotaj tu diplomu u futrolu , posudi nešto love od staraca , provjeri da ti nije putovnica istekla .... i bježi glavom bez obzira.. PAMETAN SI PA TI SREĆU NIJE NUŽNO POŽELIT ........
Sve pohvale,nasa lijepa Banja Luka uvijek bila puna pametnih studenata i prelijepih cura :)
STREBER......
Svaka čast, za na gradu bit ćeš pušten preko reda na birou
Pojma nemas dodzi na instrukcije kod mene 😃😃😃😃😃
Genije, nema šta...
Samo naprijed, magistrat pa onda u Elektroprenos umjesto sina Željke Cvijanović :)
Ako je budala i ostace u RS (tj. u BiH)...Zamisli da je tvoj sin,da li bi mu pozeleo da karijeru pravi kod nas ili u inostranstvu???
Evo ti najbolji odgovor na koji je odgovorio pok. Akeksa Šantić : OSTAJTE OVDJE... Ostajte ovdje!...Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat kô što ovo grije; Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije. Od svoje majke ko će naći bolju?! A majka vaša zemlja vam je ova; Bacite pogled po kršu i polju, Svuda su groblja vaših pradjedova. Za ovu zemlju oni bjehu divi, Uzori svijetli, što je branit znaše, U ovoj zemlji ostanite i vi, I za nju dajte vrelo krvi vaše. Kô pusta grana, kad jesenja krila Trgnu joj lisje i pokose ledom, Bez vas bi majka domovina bila; A majka plače za svojijem čedom. Ne dajte suzi da joj s oka leti, Vrat'te se njojzi u naručju sveta; Živite zato da možete mrijeti Na njenom polju gdje vas slava sreta! Ovdje vas svako poznaje i voli, A tamo niko poznati vas neće; Bolji su svoji i krševi goli No cvijetna polja kud se tuđin kreće. Ovdje vam svako bratsku ruku steže - U tuđem svijetu za vas pelen cvjeta; Za ove krše sve vas, sve vas veže: Ime i jezik, bratstvo, i krv sveta, Ostajte ovdje!... Sunce tuđeg neba Neće vas grijat kô što ovo grije - Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije... 1896.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan od najtežih fakulteta uopšte,aferim majstore
neutralni Ozbiljno? nisam znao ??!"#$%
Čestitam momku na usjehu, i želim mu puno sreće u životu. Ali mu poručujem da on nije za Bosne, gdje se glava gubi zbog "cenera".
Svaka mu dala.
Sad pokazi da si stvarno inteligentan I danas prvim letom napusti BH, inace ces kod nekog privatnika raditi 0-24, bez vikenda, godisnjeg odmora, pacenih doprinosa... za 750KM
Nazalost vecini privatnika je izrabljivanje radnika jedina osobuna.
A sad lijepo umotaj tu diplomu u futrolu , ogrebi nešto
wow!!! :-O respect! covjeceeee da ne povjerujes! koji kapacitet! ostavi me bez daha! Filipe, od srca ti zelim i karijeru za desetke, da zasluzeno uzivas u nekom super poslu! a na zapadu takve odmah ugrabe, ne sekiraj se... :D btw, imas predivno ime ;)
Stvarno svaka cast. hahah napisala bi jos nesto ali ne znam sta, upravu si bez rijeci ostavlja. :-) Jutro :-*****
jutro, duso moja! ma, procitala sam komplet text u jednom dahu, ne mozes vjerovati... ja uvijek osjetim neku poniznost pred ovakvim mozgovima, stvarno za dubokog naklona... i steta da nam ovakvi kapaciteti moraju otici vanka... ovdje je samo talenat u blatu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo momčino, ali si trebo i koju devetku radi uroka ;)