Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sve bistri politiku u SDa majko draga, dobro smo živi ikako !
UME KURA 23 CENTA KO U STOJANA LA MIAMI HAHAHA HAH HAHAHSHSHAHAHAHAHAHAHAHSHAHSHAHSHAHAHA 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐛🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍
Ne treba Klix braniti Dusku Jurisic od SDA, jer Sulejman Tihic i SDA su bili postavili Dusku Jurisic za glavnu i odgovornu urednicu FTV, to svi znamo.Mi iz SDA imamo druge planove sa Duskom Jurisic i bit ce ponovo imenovana na jednu od rukovodnih funkcija u Federalnoj TV. Neka ne brine Duska Jurisic, jer ona je bila u Sarajevu i BiH kad je bilo najteze i radila na TVBiH kad su padale granate i avio bombe na TV. Necemo joj to nikada mi Bosnjaci niti SDA zaboraviti. Srtno Duska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jes seljačina, je3o sebi mater.....
@Sega_Mega šta kažeš !? 😂
@Sega_Mega ako se ikad vratiš, samo da znaš 2 stvari - jesam nacionalista i to bosanski ! Razlika je. A drugo - nikad nisam govorio o suživotu sa ustashama i chetnicsima !! Sa njima ne želim suživot !! Sa normalnim bosanskim katolicima i pravoslavcima da !!
Trebaa jedna velika cistka medija da se obavi. Dosta je bilo davanja drzavnih frekvencija likovima poput Senada Hadzifejzovica i drugih televizija, da javno pljuju po drzavi BiH, da lazu i spiniju vijesti, da rade protiv interesa drzave BiH i njenog naroda, da sire lazi i propagandu da smo lopovi, da smo nesposobni, glupi itd
Fiko legendo,vole te tvoji Konjicani Selam iz Bijele
GENERAL ARMIJE RBIH FIKRET PREVLJAK, je u ratu bio KOMANDANT CETVRTE VITESKE BRIGADE, koja je bila pozicirana na podrucju Hrasnice, Sokolovic kolonije i Butmira i zaduzena da cuva vrata grada Sarajeva i drzave BiH i gdje je General Fikro Prevljak i Cetvrta viteska brigada u potpunosti izvrsili zapovijed i naredbu Predsjednika RBiH Alije Izetbegovica i sacuvali kapiju BiH i Sarajeva. Sada ce pobijediti za Nacelnika opcine Ilidza i nastaviti u miru da razvija Ilidzu. HVALA FIKRETE.
Hamo Hamo vidi mu glave...
Direktor TVSA bio Elvir eno ga sada ambasador u Americi….. SDA je čudo!
Jel ti mama ostavila testamentom hacijandu na jABLANIČKOM jEZERU....Sve što je sagrađeno vodilo sa na mamu a ona penzija 312 km.....mamu ti lopovsku.
Ovaj ni Aliji nije valjao. Od 1996. totalna anonima. Ali Baketu valja. Ne znam je li živ Halid Čengić Hadžija. Ako je živ očekujem i njegovu aktivaciju i postavljanje na čelo nekog novog GLOC-a u Visokom. Takođe bio bi red da se aktivira i Šaja-veliki Baketov haver.
Osmjeh prekupca sa stočne pijace.
Gade SDA gadeeee.
ako si u kadrovskim križaljkama.. možeš i sa fpn u telekom realno
Slika koja govori hiljadu riječi.' Jao kako je meni dobro i baš me libo šta neko piše ili priča.'
ova sda svakim danom sve vise tone, za par godina bit ce marginalna stranka u bih
Kako ces je smijeniti kad je to fahrin novinar, zato je i stiti.
Gdje si poltron?
SDA prava seljacina