Komentari (418)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boga mi drug atigla te necija kletva za respirator, da si krov 1% ponjela te lova i dzaba sve.. Imam i ja tih iskusenja mogu da zaradim na 5 necasnih stvari ali izbjegavam ne zbog zatvora vec zbog harama a i ne zelim da ne.gledam ni dana dijete kako rastr
Kako je moguće da je Jelka oslobođena??? Očito montirano
Recimo da je ovaj lik 100% kriv za sve. Zasto nije osudjena milicevic? Zato sto je hrvatica HDZ. Zasto nije osudjen niko od Srba, nego se puste da pobjegnu preko granice. Tuzilastvo i sudstvo je rak ove drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Došao lik iz Srebrenice da levati domicilne Sarajlije... Valjda je naučio lekciju , ako se završi na tom...
Recimo da je ovaj lik 100% kriv za sve. Zasto nije osudjena milicevic? Zato sto je hrvatica HDZ. Zasto nije osudjen niko od Srba, nego se puste da pobjegnu preko granice. Tuzilastvo i sudstvo je rak ove drzave. Tuzilastvo je pristrasno i radi samo protiv bosnjaka dok srbe i hrvate redovno pustaju.
domicilne Fahro sa Prokletija i Senad iz Sjenice ccc...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma brzo ce to vama proci,sve prode... Tako ce i ti dani u zatvoru proci. Pa kad izađete trosite pare i opet varajte i kradite i ubijajte narod. Bice valjda opet nekih virusa!
Dobro vas je sredila SEBI-JA a vama zatvor. Za SDA su ljudi potrosna roba.
Pojela ga čaršija.
Fikrete miran budi, ne mjauci
Ne kontam kako se Jelka i agencija za lijekove izvukose, ako je Mladic kriv za zločine zato što je bio komandant, kako je Jelka oslobodjena iako je izdala i potpisala naredbu??? Dečku je rečeno da mora da padne i da ne priča previše da nebi pod zemlju, jer se zna kako se sa takvim u Bosni radi, samo umru nenadano.
Ti ako si nevin, onda je i Čičolina bila nevina isto 😁😁😁
Suma sumarum, ispao si levat kojeg su drzavni prevaranti pojeli. Nadam se da ces shvatiti da se sa rogatim ne treba bosti. Umjesto da si sada kada si sve vec izgubio rekao stvari kakve jesu. Nadam se da ce drzava da pretrese i zavod za medicinu i agenciju za lijekove koji su to sve uredno potpisivali. Sretan put!
Jedino da Klix napravi online porotu, pa da spasu nevinog bošnju
Ko sa šejtanom kolo zaigra ne treba se dobrom nadati. Paša moj solidni, radi onaj posao u kojem si strucan, ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto. Al takva je citava Bosna, svak bi Radio ono o cemu pojma nema
MALO STE DOBILI KOLIKO STE ZASLUZILI, POVEDITE I BRACNI PAR SA VAMA U ZATVOR
On bi jos uvalio njih dvoje haha, koji lik
Nego gdje su oni sto kazu da SDA hobotnicia koristi Sudstvo I Tuzilastvo,u stvari sve je obrnuto
Fikret ponesi sapun
nista kmeci kako si iz srebrenice mozds ti se smiluju iako si sav kriminal krio iza toga
Nagoozishe te moj Fikro.