Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj fikrete, kraj samo sto nije a ti se ne kajes. Sta ces jadan sa sobom. Steta covjeka, ima finu bosnjacku cehru, al dzaba kad se prodo. Draze im bilo cetnicima cizme cistit nego casno se borit do kraja. I sta imaju na kraju, nista. Izgubili i tamo i vamo.
Što se nisi časno borio protiv Turaka, Austrije i Njemacke a ne služio, siso jedna licemjerna, poturčena..?
@Raskrinkavac1 zao mi bilo da ne pobijem vas dok im sisate ku rac
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Drago mi je sto se vratio na velika vrata u politiku. Ne zbog njega, nego zbog istine jer ovaj covjek ima dosta toga da kaze sto se dosad nije znalo o bosnjackoj politici 90tih. Da malo cujemo i drugu stranu. On je bio veci lider od Alije, al ne znamo sta se desilo... Ta mracna rupa nase historije bi mogla da se popuni. Vidjecemo sta ce biti. Al klanu Izetbegovica nije prijatno nimalo.
SJEDI MI NA JAJA BUDALETINO JEDNA IZDAJNICKA
istina da sam se borio protiv njega i njegove vojske al realno kad sagledam on je prvi koji se suprostavio islamskom radikalizmu Alije Izetbegovića. svaka mu čast , trebalo je imat hrabrosti i suprostavit se toj terorističkoj organizaciji
Prvi predsjednik Muslimana u Bosni kojeg je narod svojom voljom izabrao. Smijenjen i osuđen od strane fašista Muslimanski i Hrvatskih izdajnika.
Koja sramota… FUJ!
sto diraju Fikreta , koja je sramota !
Drage moje Sarajlije protiv sam nasilja ali mogli ste ga bar jajima gadjati ovog SUPKA izdajnickog..
ccc....
i Fikret se sprda sa zlosretnim bosnjama
De ba vise i te price o ratnim zlocinima i zlocincima,po kucama vam nesredene porodice,djecu odgajate ko indijance,lazete,kradete,omalovazavate,smutnju stvarate,...Uhvati se bolan nebio sebe i svog kucnog praga,al ne da Bosnjo da se u njegovo zaviruje jer svakakvih prljavstina bi izaslo na vidjelo
Pas mater dzukelo jedna !!!!
..dok god su ovakvi komentari i razmisljanja nikad drzave od Bosne...
Koja blamaža! Ovo je "dno ispod dna"! Poslije rata je bilo puno "čudnih" i neočekivanih "obrta" ali ovo je ne_ču_ ve_no! Ratni zločinac - načelnik općine u Velikoj Kladuši!?!?!
Ovo je slika i prilika kavo je drustvo generalnu u BiH, nebitno na nacionalnost. Ne laj te ne izabrane, nebi bili na funkciji da nisu dobili glasove.
ovi Vlasi samo velicaju one koji su bili gubitnici u ratu,imate li ikog svog u RSu danas da velicate,da nije popusio u ratu,stvarno ste kontra sviju...zivio Naser Oric!!!!!
Svaka cast sarajlije! Juce nas klao- danas seta kroz sarajevo! To je nAs glavni grad! Ocekivam neku festu na baš čaršiji... fikret , seselj i cetnicko drustvo! Pa sta fali? Pisam se na takav glavni grad! Zaboravljeni smo danas mi na podrinju- a 1992 ste nas prepustili cetnicima! Samo da se cuva sarajevo? A sto to? Da se setaju fikret i jarani po to "svetinji" ! Ne cudi me vise zasto jedni traze Rs, herceg bosnu, zapadnu bosnu... i ja bi rado sad istocnu bosnu nama! Fuj fuj fuj
Ebe se Dudakovicu i onom tzv Tigeru ,oni sad uzivaju u svojim lovorikama,Dudakovic kao i svaki glupi oficir bivse JNA nista drugo nezna nego ljupati drzavne jasle,tj svoju pemziju ko zna kolika je.Dok Tiger i dan danas mesetari i reketari po svom reonu.NArod skapava od gladi odlaze,i proklinju.Zapamtite ljupadzije proklinju.