Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladušani koji ste protiv zločinca Babe, udružite se i kandidirajte jednog i preglasajte babu!
eeeeeeeee moj Hamdija Abdiću Tigre ništa ti nisi uradio, ništa.
@Aga Aganlija ...kao nije. vele da je smako šantića.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...čoek koji je donio pobjedu sda na izborima 90-e. a onda volšebno "sklonjen" da famozni "građanski" uzme kormilo u svoje šape. i zakormilario ga...do 23,7 %.
@JoseDeLaMata ...dragi jozo. pobjednik 90-ih krivousti diktator. a "sloba sloboda" i "građanski" se mogu ladno svrstati u nacionalne izdajnike. po rezultatima svoje "pameti", a koje je su pokusaoli "njihovi" narodi.
@JoseDeLaMata ...ja uzgajam kokose. nečurel.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta cemo to jesti zlatnim kasikama od SDA i zasto na birou nije skinuto 100.000 radnika sto je bakir obecao!! Danas moje komsije imaju penziju od agrokomerca i hrane svoju obitelj,kakva god da je imaju za svoje potrebe.Pitam se zasto SDA nakon 20 godina vlasti u Federaciji nije napravilo apsolutno nista osim bakiru nove nekretnine po Turskoj.Na Hayat TV gledam emisiju ISPUNI MI ZELJU kakva sve bijeda zivi gore prema Sarajevu pa to je za plakati,i neobrazovani i gladni.
Abdicevi Bosnjaci i danas krkaju krmetinu, zao mi je samo sto vas 5. korpus nije istrijebio, da vam se zametne svaki trag. Babo je proslost, jos malo i krepace ko ker.
Od ovog Abdića se svima gače tresu...što li???
Protukandidat sa malim šansama mu je Alija Izetbegović, višestruki zatvorenik, koji je najsaburlije je nosio majice na pruge. Detaljno iščitavao knjige 'kako rukovoditi Mjesnom Zajednicom' al jeb'ga zapade ga država, samo što se ti Abdiću iskofrči... Za to vrijeme mu je Hanuma iščitivala knjige: Kako prevslati Turčina žednog preko vode, i hapit mu zlato, a da on ni ne zna' :)
Prvi Predsjednik Muslimanskog naroda u BIH demokratski izabran i državnim udarom smjenjen.
Ti majke što iskacu autonomaši na kliksu ko osiguraci tokom kakve oluje.
Neutralise (koliko-toliko) Fahrudina Radoncica, kada evo vrati nam se slican kalibar.
Mene zanima kako je moguce da jedan osudjeni ratni zlocinac ima pravo da se uopce bavi politikom!? Nekome ko je osudjen za ratni zlocin ne treba dati da napreduje dalje od cistaca WCa
@ŠTO JES JES Ne znam sta je on napravio ali SUD je dokazao da je zlocinac. Ako nekima to nije dovoljno, onda mi ne trebamo ni imat drzavu jer je sud KICMA svake drzave.
Kad sudom počne upravljati stranka čovjeka koji je Fikreta pučem uklonio sa pobjedničke pozicije izabranog predsjednika BiH, onda taj sud boluje od skolioze i treba ga liječiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj je "načelnik" koštao Krajinu 2000 najboljih njenih sinova!
Izdajnik svog naroda je gori od najgoreg neprijatelja.Zločincu je mjesto iza rešetaka a ne na kandidatskim listama.
E grdne rane,ja kandidata i straha.Cuj Laburisticka stranka,lol.To vidio od Njemacke i Francuske,pa kao zvuci mocno.Ti si prohujao sa vihorom,kao i frizura ti...gnijezdo frizura.
CRKNI SMRADU. ZIVIO ATIF DUDAKOVIC, GENERAL REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE. POZDRAV DOMOVINI. SMRT IZDAJNICIMA
ZIVJELA ARMIJA !
Zar ovaj pas nije krepo?! Ako Kladuščani nemaju nikoga boljeg za načelnika onda im ni ovaj živi leš neće biti od pomoći! A možda je to prilika da najzad završi na Lukama kao što će (uskoro) Emdžo i Hamdo, pa neka tamo naprave koalicioni dogovor bar na desetak godina!
Sta je kurvo stara, jos nisi krepala ?
Prekucace Babo!