Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mit je da je F. Abdić bio i prije rata nešto. F. Abdić je bio lopov dok su drugi drugovi u partiji bili lopovčići. F. Abdić je bio mamac za rušenje braće Pozderac. Jedino pozitivno što je učinio je da služi kao argument da u BiH nije bio vjersko-nacionalni rat nego agresija na BiH.
Umiro a ne mogo umrit, kurvo če.tni.čka
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
ma krajisnici su ionako polju divlji ljudi
Dok ima ovakvih izjava znači da se štreca od Babe. U suprotnom bi ga se samo ignoriralo. Tko drugi od bošnjačkih političara može skupiti toliko ljudi?
Babo uvijek si dobrodošao u Srpsku.
I BABA BI SE TREHALA DA MOZE!!! HOCE LI BA TAJ IDENTITET SHEVI VELA HAVE TOBE JARA BI !!!! PS.BABO BOSnjacki VALTER !!!
Pa babo Fikret je mladži od Tunje Filipovića. A ne moreš televizor otvoriti ili novine pročitati a da nema Tunje u njima. Ja bih babu postavio umjesto onog Hamdije. Fikret ili Hamdija, meni potpuno isto.
Majko moja nasto je ovaj portal spao da srbi vladaju... srbi mars sa portala ebo vam fikret sve mrtve
Šta je ovaj Abu Hamza pametan.Molim te Hamza vrati se što prije u Siriju i s beduinima naučavaj svoju naprednu vjeru.Vidjet ćeš da je oni bolje znaju i provode od tebe. Kad sve naučiš dođi ponovo u Europu sa najnovijim saznanjima sav svjet će krenuti za tobom i slaviti velikog Abu Amzu.
edita gorinjac jesi sestro nepismena OTKAZ ODMA!
ako moze dignuti agrokomerc nek budu presjednik
gori si od svih zlocinaca do sad... svi su za tebe beba u povoju Za tebe nema TOBE gorices ko niko do sada ...
STO SE PALITE LJUDI ? FIKRET JE SAMO JEDAN DOGADJAJ U OVOM SVIJETU I NISTA VISE.AGROKOMERC JE U 90 % VLASNISTVU VLADE FBIH.TI MALI DIONICARI SE NISTA NE PITAJU TAMAN DA IH JE MILION.ON CE TRABUNJATI I U NEKA DOBA PRESELITI (NE U KLADUSU VEC NA AHIRET KO I SVI MI )!
Ma neka su se nasi Hercegovci i RS slozili oko necega pa barem i na stetu nas bosanaca (Nazalost nece dugo trajat taj ce cica da rikne samo sto nije... eto ga izgleda kao da je hodzi sa lopate pobjego..)
50 autobusa nepismene mase. Jadi moji. Koliko je to ljudi? Toliko dodje na jedan dobar teferic u Bosni. Jeli to domet vaseg mini diktatora? Jedan veoma pametan covjek je jednom davno rekao: Ljudska glupost je beskonacna, a o svemiru nisam bas siguran.
Mi Krajisnici jesmo muslimani, ni veci ni manji od ostalih bosanskih muslimana. Ali, mi nismo Bosnjaci, nego smo Hrvati. Svaka krajiska porodica zna ko su joj preci i kako se prezivala u proslosti.