Nadljudski napori za naše sportiste
0
Ferguson prodaje najvrednije stvari za finansiranje SDI Bosna
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast fergusonu ali sta rad drzava?? gdje je drzava?? gdje su politicari?? samo sadaku znaju primati! stoko nesposobna! MRS!
još jednom je vic pokazao koliko je human i koliki je čovjek... hvala vam što pišete o njemu... možda bi bilo dobro da napišete i neki članak o tome koliko je ljudskosti potakao ovaj englez kod vaših političara... pohvalite malo i svoje :)) nek se zna da su i oni dali sve od sebe za ove divne ljude i sportaše da odu na najveće takmičenje radi kojega prolivaju \"krv i znoj\"... smijati se ili plakati, pitanje je sad... demantirajte me, molim vas... pokažite da i kod vas postoji ministarstvo sporta, zdravlja, da postoji vlada... hajde pišite malo o njihovim dobročinstvima... zahvaljujem na prostoru za komentar...
Vic mi te volimo. :) Svaka cast za ideju,hrabrost i realizaciju. Covjek sa najvecim srcem na svjetu, :) ali on skromno kaze da ne zna zasto mu to svi govore. Kaze jedan moj prijatelj \" Vic je idol\".
Moze li za 100€?
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED! ZIVIO NAM SIR ALEX FERGUSON!
jedan stranac se brine za nešto što su naši političari, ne dobro, već predobro plaćeni. NARODI BIH DIGNIMO SE, UJEDINIMO SE PROTIV NAJVEĆEG ZLA KOJE NAS JE ZAVILO U PROTEKLIH 20 GODINA. NISU TO NI VJERA, NI NACIONALNOST, VEĆ INTERES I MOĆ 10% BIROKRATIJE KOJA NAS PREDVODI. POKAŽIMO IM ŠTA JE DEMOKRATIJA. IZAĐIMO NA PROTESTE, SKINIMO IH SA VLASTI. NE MOŽEMO ŠTRAJKOVATI POLA SATA, VEĆ DANIMA, RUŠIMO, PALIMO, BORIMO SE-BOLJE JE ŽRTVOVATI I PAR STAKALA I AUTOMOBILA, VEĆ JOŠ 20 GODINA GLEDATI KAKO MLADI ODLAZE U HORDAMA IZ OVE ZEMLJE, DOK NA KRAJU NE OSTANU SAMO ONI.
Prijatelju nemoj tako...Politicara ipak ima tu,ali samo kad se treba slikati sa istima nakon dobrih rezultata ;)
Ma da smo TDI ..ništa od države..
Svaka cast Fergusonu! A da li iko od nadleznih osjeca ikakvu moralnu obavezu da pomogne bilo kome od nasih ljudi sportista, naucnika, umjetnika koji nasu zemlju predstavljaju u najboljem mogucem izdanju? Ne, nema potrebe. Ali kad treba da se slikaju i da budu pratnja na takmicenja, tu su prvi.
\"Prazna ne puca\"! tako stoje stvari sa sadašnjom vlasti. Tražite pare od lopova iz SDA, oni su pokrali ono što je bilo namjenjeno sadake za narod, a onda nastavili prodajući narodno bogatstvo, koje smo stekli za vrijeeme Tita i njegovih konunista. Izetbegovića, Silajdžića, GAnića i ostale lopove za vrat da vrate što su pokrali.
Dajte sto vise negativnih bodova za ovog smrrada Cvrlju, da se ne vidi njegov isprdak sto je napisao.
Svaka cast majstore!!!
Vic, get a life!
i ti si g l u p sine moj,sigurno si neki balavac,bas takve poput tebe ne trebamo u ovoj drzavi. SVAKA CAST ovom covjeku,da je ziv i zdrav,nasi nek se sramote.
Nasi socijalisti se isparili opet, kad stvari predju sa rijeci na djelo? :D mamicu vam upisanu!
Svaka cast, ali gdje su nasi politicari da podrze nase sportiste, dokle vise da sport u ovoj drzavi pada na sve nize grane?
Svaka čast ljudino! A ove naše ljude koji su zaduženi za sport, ukoliko imaju imalo obraza, neka bude sramota.