Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadatak vojske i jeste odbrana naroda...kako od spoljnog neprijatelja, tako i od prirodnih nepogoda... Inace treba povuci vojsku iz Nato "mirovnih misija" kretenski je da nasi mladici umiru i ubijaju za interese Amerike...
Prijatelju ne mozes doboiti sve a da ne das za uzvrat nista kolektivnom miru, zbog toga se ide u mirovne misije i ucestvuje u medzunardonim vjezbama. Nismo mi nazalost zemlja sa velikm kredibilitetom pa da mozemo birati, vec vezi konja gadj ti aga kaze,
Oruzanim snagama svaka cast i veliko hvala na pozrtvovanosti, azurnosti, organizovanosti koju su pokazali za vrijeme poplava u BiH. Jedni od rjetkih nazalost, koje se mozemo ponositi.
Da nije OS BiH koliko bi ljudi stradalo samo u ovim poplavama, svaka im cast, nasa vojska nas ponos !
Svaka cast, vajda ce raja poceti tako da gleda na OS BiH...ni tamo se ne vole kao ni politicari al su spremni na kompromise i postiju jedni druge vojnicki, znaju da ako bi doslo do sukoba opet bi oni bili ti koji bi ginuli al u miru se postuju, jer ako si vojnik tako je, vojnicki postujes svog neprijatelja.