Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zuban je optuzen da bi se prikrio rodjak o dijane pokajmeacene Glavonja to i ptice znaju na granama,mora neko bit optuzem posto je jasno da je moro bit insajder a pokajmacena nece svog rodjaka neg rekla onom lazovu isljamu reci Zuban i gotovoj to,Po covjeku se vidi da je posten a rodjak pokajmacene odma zauzo njegovo mjesto na aerodrumu,goraj mafija pokajmacena i cakvka nek ovi svi optuzeni i saradnici zajedno pogledajte na youtube sudjenja prko kanala SorajaQ i sve ce vam bit jasno.
Fagot
HAHAHAHAHAHAHA http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=290627
koliko je bitno ovo suđenje kao da je turković narodni heroj....tugo gdje živimo da su nam glavne vijesti o suđenju turkovića frajer nije nigdje kafe platio sve je smatrao seljacima ako je obio ove ljude 20 godina samice i ćao
Ma sigurno nije kriv nikako...eto njega neko dzabe optuzio, jbte u ovoj drzavi ni krivi se ne optuzuju...
ko ne skače mrzi bosnu,ej,ej,ej
a djeda mraz kad ce doci???
Ti si caco puko...