Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemooooooooo cistitiiiiiiiiii mafiju SDA-ovsku, dosta je bilo lopovi 20 godina ugnjetavanja naroda
SAMO RAZVALITE OVE SLUŽBENIKE UHLJEBLJENE PARAZITE SA OGROMNIM PLATAMA TZV. REGRESAŠE, KOJI SU PRIMLJENI PREKO ŠTELA I OVE IZ DRŽAVNIH FIRMI SA OGROMNIM PLATAMA NA POSAO IMATE OD MENE PODRŠKU PUNU ! EVO IDE UPIS U ŠKOLE I NA FAKULTETE SREDITE KORUMPIRANE PROFESORE RADI NAŠE DJECE I BUDUĆNOSTI ! SREDITE PAR BUMBARA I IMAĆETE PODRŠKU !!!!!!!!!!!!!!!
Taj kriminalac
Predsjedniče pod hitno u skladu sa ovlastima dati nalog Direktoru Policije da ispita Desnicu, šta je primio i od koga.
Ma znam buraz,samo meni je to sve isto.Vjeruj mi da mi nije djece da bih davno iako vjerujem u Boga sam sebi muke prekratio sta mi je taj covjek uradio.Da mogu da kopam,da mogu bilo sta fizicki da radim radio bi.Kad nemam djetetu marku da dadnem hoce srce da mi pukne ko ledenica.A da ti ne pricam o ovom kolegi kojeg sam spomenuo.Zamisli zenu voditi svaki dan na dijalizu i nemati od cega da joj lijekove platis,a kamoli sta ostalo.To je Fahrudin Radoncic sovjek bez milosti,kamenog srca i duse.On ima millione,al nek ima brate ja mu halalit nikad necu,suze svoje djece i ovaj jad iu koji me doveo.
Dosta laprdanja! Čekamo radna mjesta i prosperitet. Dvije godinu su već od izbora. Imate još dvije godine da pokažete šta znate. Dosad niste ništa pokazali. Ako vam je SDA potpetljavala noge sada to i dokažite!
i meni su razorili porodicu prijatelju, ali kome sam se mogao žaliti Sanžo pod zaštitom ne možeš mu ništa, pajde bivše od ovih što kmeče. I ne štitim ja njega nego je ovo pošteno, dok su nas razarali sve je ok bilo u SDA, svi sjedili i kahfenisali, anas ko .je.b.e bitan je bio Radončić i slični . Neka sad njih dere zaslužili su , a ja sam već naučio kako na kraj sa njima, neka ih i oni upoznaju.
Ja sam se buraz borio za ovu zemlju,ostao sam bez obje noge a taj Radoncic kojeg ti stitis je mene invalida koji sam hranim porodicu ostavio bez hljeba.Licno mi je on urucio otkaz.A ostavi je one sto su u njemackoj cijeli rat bili da mu rade,A mog kolegu koji se takodje borio za ovu drzavu i ostao bez noge je isto tako otjerao sa zenom na dijalizi.Pa mi ti sad drzi govor o sandzaklijama.I pricaj mi kako ce on podici ovu zemlju.
ovo da nije smijesno bilo bi zalosno preko noci nova skupstina nova vlada samo vam se smiju svi u regijonu okolo za ovake djelatnosti
U mojoj općini SDP i Damir Hadžić.
Sandžklije su bile strateški plan u stranci SDA, dovođeni postavljani za direktore, bili pod zaštitom države tj SDA u kriminalnim radnjama, djeljena državljanstva. Eto vam ih izvolite, recite sad to su naša braća, a otpišite nas koji smo se borili za ovu zemlju, sad smo mi vas otpisali, neka jači vlada. Vi imate svoje kadrove u koje ste ulagali, gdje su vam sad oni boli ih neka stvar.
Ja šuplje svi su u pet deka, a stalno jedni te isti koriste državu kao privatnu firmu. Eto nek su svi isti ali nek se malo promijene pa ako i ovi ne naprave nešto , opet mijenjaj a ne 20 godina mazohizma naroda.
Skaljic je inace super lik,od radonciceve sestre zet.Opuho sve sta se opuhati moglo a harama i taksirata sta je zaradio na radnicima stmaparije oko,to je posebna prica.Ako mislite da vam je SDA zagorcala zivote,sad cete tek da vidite Radoncicevu mafiju na djelu,a za ledjima mu narko karteli i mafijasi najveceg ranga.Ima ovdje da bude ko u Meksiku,zivi bili pa vidjeli.
sjaha Kurta,uzjaha Murta,svi su oni u 5 deka,to je bar jasno
Klasično političko nasilje... Koje nema nikakve zakonske osnove.
Sledeci potez drugovi je raspisivanje javnih oglasa za zaposljavanje, za sva radna mjesta od portira do direktora, u JP i drzavnim institucijama.
Vidim da svi likuju i pjena je vec oko usta zbog odlaska SDA! Na zalost! Ali reci cu samo jedno: Tesko narodu sa ovom novom vlascu. Zapamtite narode, nemojte se previse rano radovati!