Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se vise ne zna ko je od koga posudio pare i uzeo kredit!?!?
Nekako mi čudno da BHpošte svakog mjeseca daju 45 miliona PIO/MIO-u. Nisam znao da su tako jaki.
Ako nastave sa ovom tendencijom zaduzivanja kod banaka uz dosadasnji porast broja penzionera na godisnjem nivou prostom matematikom dolazimo do toga da za 5. godina dolazi do definitivnog sloma PIO-a
dajem rok bejha do 2018 raspada se
STVARNO JE NE SHATLJIVO,SAMO OD KLADIONICA I PEREZA NA LUXSUZ I PEREZA NA IMOVINU I STEDNJU PENZIJE MOGU IC NA 600 KM NAJNIZA,IZGLEDA PENZIONI PIO MIO VODE LJUDE KOJI UNISTAVAJU PENZIONERE
hahaah Tugo moja..... krediti i kamate......sve vise uvaljuju.... nista drugo ne znaju...
djesi komsinice....
@Navijac_BiH hej drug moj.. pa evo me,,, tu sam.... jucer zavrsila ranije.. pa tek sad vidim koment.. ;-) Kako ti.. sto se radi.. ima li novina... inace je li sve pod kontrolom..? :D
mislim da je i budali jasno da penzija za godinu dana nece biti .uzimaju kredit da isplate penzije ????
jakako.......u kamatama je spas :):)
sta ce se desiti kad jednom nemogne se produziti
Koji cirkus od države, stvarno sve države nastale raspadom Jugoslavije su zapravo neodržive, zbog ovakve ekonomske politike, zaduživanja, krediti, pa razmišlja li iko da će jednom to sve doći na naplatu, ali to je već počelo, prodaja državnih firmi. Sve to do jednom dok se ne bude više imalo šta za prodati.
Je li ono RS u problemu?
Znamo li mi išta bez prokletih kredita. Još političari svi sretni kada nam se odobri, kako se lihvarski kredit zove, aranžman. Šta vam je stoko potkupljena, razmišljajte malo tim glavama.
I ovog Krnjića treba nogom u guzicu razgulit pa ga poslat Bakiru neka o njegovoj imovini malo povede računa ... ?!? Napravio bi on i od babinog Žutog prosjaka za 5 godinica, a belu se kod Baketa I M A , toliko je ovaj mamlaz sposoban i VJEŠT u toj ekonomiji . . .
sta je klix. radite za okupatore jel
https://nashaber.wordpress.com/2016/10/05/ko-je-osoba-koja-mjesecima-anonimno-na-drustvenim-mrezama-siri-mrznju-i-uvredljivi-sadrzaj-prema-muslimanima/ POZDRAVLJAMO BRANISLAVA VJEROVATNO JE I NA KLIXU!!!
Meni draže kad sam PIO nego kad sam MIO
Sve je to krada para. Niko se neuzima u kostac da zaustavi daljnje zaduzivanje. Kako se moze nesto placati sto jednostavno nema. Dali treba u jabuci crva naci i izvaditi ili cijelo stablo srusiti nasi politicari samo znaju jedno, zaduzuj se nije bitno dok krediti budu na naplati oni nece biti vise na funkciji. Radikalna reforma fonda i zavrsiti to za uvijek.
pa ljudi moji pola penzionera koji nisu starosno zasluzili je preko stele dobio penziju
Posta daje kredit PIU a ne bi se smjela baviti bankarskim poslom.