Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar je moguce, nakon 10 godina usvojen izvjestaj o 4 kilometra autoceste ?
Šta je sa brzom cestom LAŠVA PETLJA - TRAVNIK do kada cemo biti preoptereceni saobracajem , ova cesta je vise nemoguca treba vam pola sata i vise od Travnika do Petlje SRAMOTA LOPOVI !!!
Da hoce samo izbori sto prije proci da necitam ovakve vijesti svaki dan
Koji su ovo providni predizborni spinovi, koja crna auto cesta za Doboj, tako su pričali o brzoj cesti Tuzla-Orašje, o trećoj traci za Sarajevo i tunelu Karaula- NIŠTA NIJE NI ZAPOČETO, osim tunela zahvaljujući Enveru Bijediću, a evo već kasni 10 mjeseci
zemo, čitaš li tekst?