Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi podravamo takse na naftu. Boli nas Q ionako dođemo jednom godišnje i to punih rezervoara.
Pomoć za željeznice BIH. Jedan poziv 2 km + PDV 091 9999-888 za područje Telekoma 092 9988-888 za područje Eroneta Novcem će raspolagati vlada FBIH koja će ,,gotovo\'\' sva sredstva (ne baš sva) usmjeriti na oporavak ,,Željeznica BIH\'\'.
Sve je to lijepo što nas HSP upozorava, ali nikako mi se ne sviđaju stranke s nacionalnim predznakom. Mislim da je svrstavanje u nacionalne torove značajno doprinijelo ovakvom stanju. Puno bi bilo bolje da pobjede stranke koje okupljaju pripadnike svih naroda, i da jednom već krenemo ka EU.
nece nama pomoci da imamo jos kamion izbora,koji ce ti k.u.rac izbori kad se sve svodi stranacki,mislim odkud pravo stranci da bira profesore na fakultetu i odkud stranci pravo da ako student udje u tu stranku da ce proci kod stranackog profesora :S ?? dokle je doslo ni grob nam nece pomoc\' !!
IZBORI,IZBORI SMJENA BAGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cuj molim te, da JA placam dugove i nesposobnosti druih, pa dokle vise???
Kad kondukteri ne bi krali sebi i kad bi posteno naplacivali karte u vozovima stanje bi bilo puuuuuno bolje...
Federalna Vlada i ministri iz njihovih redova su za sve krivi u ovoj drzavi
ja isto mislim da se genocidasi sluze raznim spletkama i gatanjima i onda federalna vlast cuje glasove \"kupi 3 nova vw passata za 225.000km\". tu jos samo zapisi pomazu (pa mora i s.e.r.i.c dobiti svoj postotak zarade)!
Ma nije Federalna vlada kriva kriv je Dodik i genocidasi