Operativni plan o postupanju
0
Federalna policija u borbi protiv huligana
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auto-mafija, politicari koji nas cjeli zivot kradu, korupirana policija, korupcija u skolama i nafakultetima, svaki dan ubistvo, milion sitnih i krupnih kradza.Jel dovoljno?Sta policija poduzima uvezi tog? za ubistvo 16 godina, a meni prijava 1500 km zbog 3 baklje..Vec dvije godine nije uhvacen ubica Vedrana Puljica, vec dvije godine niko ne odgovara za ranjene momke u Sirokom Brijegu..Vec 5 godina ne mogu da nadzem poso.O cemu mi pricamo ovdje, u par huligana i za ime bozije svi smo u opasnosti od njih. pa naravno nekom navijacu treba zatvor, a ovim mafijasima, ubicama itd oni se mogu slobodno setat ovom nasom bajnom drzavom koja se zove BiH!?
muku muce da nas sprijece,spijecit\' nas niko nece!!!
ja hocu posao,gladan sam¨!!! necu da se tucem vise,a nemoj ti ni vi uzimati tolike dnevnice i topli obrok,trositi benzin na gluposti zagadjuje te okolinu t.j okolis pa necu moci i disati.....ufffff
NIje dobro počelo. Čuj, oformljena komisija! Šta treba komisija da ispita šta se to dešava i kako se boriti protiv svega. Svima je jasno šta se dešava a protiv toga se bori prendrecima i zatvorom. Dajte zakon da se za džogiranje publike na stadionu dobije dvije godine u Zenici, pa da vidite što će naći pametnjaković koji će nekoga \"zaganjati\". Čuj \"komisija\"!!!???