Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protiv ulaska u NATO. NIje mi jasno kako ovi talibani zele u organizaciju koja im ubija bracu??? :-)))
Bosna su Ljiljani, Bosna je zapad i Bosna ide prema NATO paktu. Srbija je vizantija i Rusija i sama nema pojma sta hoce osim sto pravi probleme Bosni. Bosna je jedina i iskljucivo jedina stvar oko koje se ogromna vecina srba slazu.
@abuzenze od svih glupaka ti si najveci glupak. Bas onaj pravi bosanski glupander...
po srbima je i handzar divizija bila fasisticka e glupih vlaha
@axa......ako je ko kvisling bio oduvijek i domaci izdajnik to ste vi cobanijo sumska i vasi heroji cetnici jebem im mame svima redom !!!!!
To je normalno. FBiH odnosno MUSLIMANIJA oduvjek su bili na strani okupatora.
Za BIH bi bilo pametno uci u Nato iz vise razloga: - to je stepenica prema EU, - u svijetu Nato ipak znaci neku sigurnost i bila bi veca strana ulaganja u BIH, - u BIH ne bi vise bilo rata..., - Srbija ne bi mogla ni pisnuti...ne bi vise provocirala... - RS bi prosla zelja za otcepljenjem Minus je to da ide puno novca za oruzje i opremu...da je po njihovim standardima..
Bilo bi dobro da se ovakve ankete ne uzimaju previse ozbiljno jer se ne zna njihova reprezentativnost. Osim toga, ja se bavim istrazivanjima i jos za tehniku \"usmeni intervju na osnovu unaprijed pripremljenog upitnika\" nisam cuo.
Toliko ste zasljepljeni pricom nasih lopova politicara da i pored zdravog razuma ocekujete nesto od NATOa. Nasi politicari ce se okoristiti dilovima prilikom nabavke obavezne vojne opreme, a sta ce obican narod? Da gine po Iraku, Afganistanu i bilo gdje Amerika zakuva!
Ja sam srbin i protiv sam ulaska u NATO/ tSto? Sta je meni kriv narod Iraka i Avganistana da za ncije lopovlike idem ih mucit i ratovat po njihovoj zemlji ... Mi od Iraka ako nismo imali koristi nisu nam ni odmogli .. gradili smo dole radili zaradjivali i nakraju krajeva njihovi unutrasnji prolemi su njihova stvar a ne neke od clanica natoa .... Znaci stop nato
Hocete li vi mosnje ici da ratujete protiv brace Iranaca?
Kada Premijer RS Milorad Dodik baci zastavu BiH, ne reaguje niti NATO nekim saopcenjem tako da ta prica o prijateljstvu s BiH ne pije vode. Medjutim, kada bi to neki politicar u drugim drzavama napravio bio bi odmah uhapsen ili od strane policije ili od strane armije. Sada je situacija u tom predmetu oko Dodika mnogo jasnija, niko nije reagovao i pored resursa i politickih opredjeljenja.
u NATO se ne moze bez pristanka republike srpske,mozete se yebat u dupe al tako je.
Koliko znam do sada se nato nikad nije umjesao u interne sukobe jedne drzave clanice natoa, a tako ni u sukobe izmedju drzava clanica natoa. ne bih bio bas siguran u tu tezu.
....ulaskom u nato svaki napad na suverenitet i cjelovitost bosne od strane genocidasa bi bio strogo kaznjen zato smrde iz sumske ne zele u nato ali ce bogami morati kad tad uskoro