Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je i meni mladoj, zdravoj na državne jasle, a vamo raditi na švercu i pomalo na babinim njivama. A šta je sa otpremninama, oni iz fabrika što su otjerani na ulicu, nisu ni penziono dobili, a kamoli otpremnine, pa još da svaka dva mjeseca prijete štrajkovima.
Gledaj neradnika i parazita Treba im podhitno ukinuti i to što imaju. 90 posto ih nepismeno sa kupljenim diplomama dobilo nekakve činove i penzionisalo se. Sve bi ja to na biro, zbog ovih parazita nakačenih na budžet i fond PIO moj otac koji je radio 40 godina ne može imati veću penziju od 350 maraka. Banda licemjerna kako imaju obraz da traže povećanje..kakve su to njihove zasluge na kraju krajeva. Osnovni preduslov za penzionisanje je bio da imaš štelu i kupljenu diplomu, dok pravi borci koji nisu imali štelu i kupljenu diplomu rove po kontejnerima. BRUKA I SRAMOTA
Jesu li ovo oni isti sto su spavali oko parlamenta. Meni vise nista nije jasno. Pomozite mi ljudi.
Hoćete u penziju i lagano,malo sutra,neradnici
Pa normalno svi su penzijoneri izvarani i u najgorem polozaju