Ne morate više ići u mjesto rođenja
0
FBiH: Rodni listovi će se vaditi u mjestu prebivališta
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno nesto pozitivno,a ne kad vas vracaju sa saltera jer je istao rok vazenja dokumenta od sest mjeseci.. isto sve samo eto da se izvadi ebeni papir sa novim datumom cccc to nema nigdje samo kod nas!
nije valjda da ce samo sandzaklije i dalje morati ici po rodni list u maticu srbiju
hahahaha ja ne zivim u sarajevu, tata mi je iz sarajeva. ti svoje prezime malo bolje osmotri i progooglaj odakle ti je deda sljego. Pravih sarajlija vise NEMA u sarajevu a zna se ko su bile prave sarajlije-srbi!
\"zbune ih tri trake\" hahaha joj papcino kakve crne tri trake u gradu fukarskom ? sarajevo je selendra jedna obicna bilo i ostalo kako sad tako i u jugoslaviji. Gradovi su bili Ljubljana, Zagreb i Beograd na fukarsko Sarajevo niko paznju nije obracao. Sta se to uzdizete bijede bijedne nigdje ste u Evropi! Ti jado jadni dodji u Beograd da vidis sta su trake....
konacno nesto normalno i kod nas. Ono sto je u svijetu sasvim normalno i podrazumijeva se, od tog kod nas prave bauk. Vazda izmisljaju toplu vodu. Ovo je definitivno korak naprijed.
ide stoka sa istoka
Bravo,,pozdrav za \"srce\" Trebinjsko.
ooooj o sarajevu price ko da je pariz ili bec....selendra obicna u banana drzavi
Napokon
Hahaha, sto su se Sarajlijice uznervozile.
Zar nije dovoljno sto su naselili se u SARAJEVO pa jos i to da im priustimo....to je jedno sranje!!!!!!
Kako me nerviraju ovi komentari pojedinih stanovnika Sarajeva: \"vrijeme je da se vratite odakle ste došli, šta tražite ovdje više i sl.\" Kao oni su sarajlije oni su \"kul\", gradska raja, s druge strane oni su sigurno prvo-dugo koljeno sarajlija, te su njihove babe, ili od babe babe se šljegei također s nekog brda. Prije 40-ak godina u Sarajevo živjelo 140 hiljada stanovnika, a danas imamo skoro pola miliona sarajlijica. Kojom matematičkom (oplođavajučkog da prostite) progresijom i logikom molim lijepo?.
e moji bosnjaci uzeli smo vam pola drzave i vi pljujete po ljudima koji su \"dosli\" u sarajevo? sta vam znaci \"dosli\"? ti ljudi su tu jer je sarajevo izgubilo rat....jadovi kad sebe mrzite mogu misliti koliko nas mrzite
Znaci ja vadim u Pichkovcu kod Vaginova
pa rani ste se odlucili
Dobro ste se sjetili pa ste i ovo regulisali kao sto je to davno uradio ostatak zemaljske kugle!
Sad može svako svoje ovce da šiša