Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dođite kod lijepog huse da vam da malo ELITNIH spermica
bi volio, a?
Rađajte Bošnjaci pod 4-5, Allah zaista daje opskrbu i hrani svoje robove! Zemlje su nam neuzorane, zemlja vapi za pšenicom, kukuruzom, krompirom, lukom! Pogledajte primjer ptice, ona jutrom izlazi u potragu za hranom a navečer se vraća sita i puna želuca u svoje gnijezdo.
hahahaha,bravo,evo ti banana.
Nisam siguran da bosnjaci mogu radjati:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Prema statističkim pokazateljima, u martu 2011. prirodni priraštaj je bio negativan čak u devet kantona FBiH." Ebavalo se od te vijesti, i od ove će sigurno.
malo nas je ali smo zato g.vna :D
hahahahahhahahaha good point!
Tužno,al takav vakat došao. Moraš dobar plan i program izraditi da vidiš možeš li imati djecu.
Ne, nego da vidiš možeš li ih hraniti. :)
Ma ja to sam mislila...gospon KO-lektore :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Skidaj te se sa klixa i penjite se na žene.
skidajte*
hvala ;-)
skontali sta je kondom!!! :D kod mene komsija ima 5-oro djece i nema za kifle, ja nemam ni jedno, znaci u prosjeku imamo 2,5 djeteta! sto bih se trudio kad ima ko hoce! :D
dadneš li koju marku komšijkoj djeci?
kupim cokoladu i to je to! stari im cuger zestoki, no money for that!!! sto pitas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)