Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek, vlasti se o sebi zabavljaju, banke profitiraju... narod "na čekanju".
Narode Genocidne tvorevine :) uplate vrsite samo na Dodikov broj racuna,to je dozvoljeno i pozeljno.......
ahaaa,tu ste,opet pare samo u ministarstvo finansija,,da se napuni budzet a narodu racku...kao i u ratu,bravo bosanci bravo...e ako ovo ne vidite kao prevaru ne znam onda cime gledate
Duduk=Diktator:)
Koliko vidim u RS-u se SDS bori da se ne centralizuje jer kazu da ministarstvo od tih donacija zeli da pokrije sranja koja su napravili sa parama koje su bile namjenjene u tu svrhu, sto ima smisla. Treba sad samo ove inspekcije i sipu zaganjati da sve preceslja i pozatvara. Pa jel moramo svi izginuti da bi jedno govno lopovsko zavrsilo iza resetaka?
Hahahaha joj lopova , zemljaci samo ga ponovo izaberite !!! Nemojte zaboraviti da je prodao Semberiju !!!
Naravno da nije i da NECE centralizirati!!!
Eee, valja naći manevarskog prostora za uzimanje sa ovih računa, rascjepkaj pa čopaj sa svakog pomalo, niko neće skontati. Dokazana i oprobana metoda, bh. patent.
ma ja bolje je u RS-u. Sve pare idu Dodiku
..dok neki ušljo u minstarstvu odobri kintu, moreš krepat...opet, ako je sve rasuto, ugradiće se mnogi džiberaj...
Ma nebi ja njima uplatio pa nek sve izgori !!! Radije bi nosio 1 KM u Maglaj al njima na račun nebi !
samo sto je poplava stala opet se pocelo...palamudit...ovi oni...njihovi i nasi... samo da se nakradu...koliko su prokleti...sve se pitam kad ce ta glad za novcem stati... sta treba jos da se desi da dodju do pameti... Nek nam je bog na pomoci!!! Jesmo nagrabusili sa ovakvim politicarima (mislim na oba entiteta). Pozdrav raja!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)