Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja deri dusmane
Znamo da je SDP činio sve i znamo da će učiniti sve da nam bude bolje! SAMO NAPRIJED UZ VAS SMO!
Selendra kod Livna :))
SKUP MAFIJE NA JEDNOM MJESTU, ZA KOGA SMO GLASALI PRAVA BAGRA HOCEMO NOVE IZBORE HOCEMO HARISA SILAJDZICA
glupane, vrati se na njegov komentar i pogledaj, covjek je ostavio ime i prezime :) Sto znaci da je sam objavio svoje ime i prezime !!!
Au zaboravio sam a možda da vam ovde postavim i link preko kojega možete tražiti od kuda ko dolazi hahahahahahah. Vratim se ja poslije da vidim ko me od vas stručnjaka pronašao.
Au dečki isprika evo da vam je lakše potražiti od kuda sam.Vidim da ste stručnjaci.Pa idemo postavite slobovno moje podatke.Pa neka stradam, 178.239.21.93 Eto dečki poslužite se hahahahah točan je vjerujte pa zašto ja to vama ne bih dao.Trebam se plašiti nešto????
I što kažu ovdje u Sarajevu ka\'će vlada kod nas u Hercegovini kažu nikad u ovakvoj BIH možda ako se drugačije posloži. P:S.Za ove stručnjake sa IP adressama i E-mailovima neka se slobodno posluže i pronađu od kuda sam i neka vide jesam li \"uhljebljen\"kod vas.Ali da vas prije toga upitam znate li pravila svakog foruma skoro da su jednaka svuda ,Znate li možda da možete i odgovarati za objavljivanje tuđih osobnih podataka i da se oni mogu davati samo pod određenim uvjetima.Pa čak i portal Sarajevo X-com to nema oravo davati kako on hoće.Usput potrudite se napišite od kuda dolazi moj komentar pa napišite a ja se opet javim.;);)
mislio sam na e mail adrese
na face-u su gotovo svačije adrese otktivene,svatko može svačiju staviti ovdje ispod nicka, ako želi da nekome napakosti...
:)))kakvi organi?? ako poznaješ nečiji IP moguće je ponekada doći do imena i prezimena pa čak i adrese,moguće je ponekada,uglavnom ne,samo grad.
@Mario Kordi... u kojem ti organu radiš pa da otkriješ ko se krije iza IP-a?! Koliko mi je poznato, identitet nije moguće otkriti bez naloga tužiteljstva?! Ni policija ne može doći do tog podatka... I ne pominji mi programe, bla bla...ne moguće! Možeš locirati grad ali to je sve!
Mene kao uposlenika u skupštini F BiH možeš samo povući za carinu
Samo nastavite tako SDP-ovci, krenuli ste rasturiti državu. AFERIM! Samo Zlatko, ako uspiješ u tome onda ne prebacuj nikome drugome, biti ćeš kriv ako nastane haos. Onog trenutka kad Hrvati otkažu poslušnost ovoj državi, povuku svoje ljude i administraciju iz svih državnih uprava i organa, prestanu plaćati poreze.... onda nemojte urlikati... Silom idete protiv jednog naroda i njihove volje, mislite da ga možete bolje zatupati- demagogija!
MARIOOOO,ULTRAŠ MOOJJ
Porucujete \"Civicu ne potpisuj nista\"...\"narod moze cekati\". ????Ja kolikoznam Covic zastupa samo jednu politicku partiju sa hrvatskim predznakom. Otkud vam to da zastupa citav hrvatski narod? Da vi niste nesto pobrkali. Hrvatski narod nema nikakav \"hrvatski politicki blok\" , pa da nastupaju zajednicki u ime bosanskih hrvata, vec svaka partija nastupa samostalno...
4 god neće slomiti volju jednog naroda .Čova ne potpisuj ništa!