Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo sada SBB hoce turizam da promovira. Nisu mu uspjeli autoputevi pa sada ima ovo. Cccc. pa ovaj tip je dosao kako kazu u komentarima iz Skandinavije, bit ce pun para ; zar ne bi prvo trebalo da se ocisti njegova proslost - protjerivanje nehrvatskog i nebosnjackog naroda iz Hercegovine?
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora http://zaraditeodkuce.webs.com/
Ne mora ali može; tu ima samo nekoliko uslova - stabilna država, pristojna ekonomija i volja večine građana da se to uradi. Knjigu nisam čitao, ali naslov je dao jasnu poruku. Gospodine magistre, moramo se osloboditi prije svega lažnog elitizma u svim sferama bitisanja BiH društva!
idi u mostar pa pametuj nesmijes dole
Svako danas pise knjige, nazalost.
Toliko o njemu...
Haris Fazlagic- rodom iz Gacka, rodjem u Mostaru; u tijeku rata pravio progon srba iz Mostara- Pripadnik HOS-a. pobjegao u Skandinaviju, sada se vratio u Sarajevo; clan SBB-a--- I kako to odjednom da je magistar, kada je jedva zavrsio srednju skolu? Ovdje je sve ; toliko o uvazenom gospodinu haris Fazlagic. u mostar se neces i nesmijes vratiti! http://hos-91.jimdo.com/naslovnica/tko-je-tko-u-hos-u/ante-prka%C4%8Din/
Procitah ovu sacicu komentara pa mi je i ona opet samo potvrda cjelokupne negativne,destruktivne,depresivne situacije u nasoj drzavi.Nista se pozitivno ne prima i u samom startu se gusi.Pokrast,najagmit,zaduzit....i u beskraj sa negativnostima.Zato ni ona saka postenih koji zele nesto da pokrenu ne mogu jer ih odmah treba u korjenu sasjeci.Pa sto se onda zalite kada u startu ni u sta ne vjerujete???
K-71 - da bi se nešto pokrenulo mora se plan odvojiti od fikcije. U ovom BiH društvu je sve "onako", a najgora je lažna elita koja se dočepala medija kroz stranke ili kako već i prodaje nam jaja za bubrege.
Prvo, Sarajevo nista NE MORA, ali MOZE biti centar za zimske sportove, i to u najboljem slucaju regionalni. Da bi organizovao neki svjetski vazan dogadjaj trebamo nasim rudarima, gradjevincima, metalcima, tekstilcima... oderati kozu s ledja. Nemamo para ni za kifle a kamo li neke olimpijade i qurtze - palce. Drugo, kakvo ti je to "istrazivanje" na nivou EU u koje si ukljucio 70 ljudi??? Jbt, ja sam pravio anketu na nivou BiH i anketirao isti broj ljudi pa opet to smatram glavnim nedostatkom svog rada a neko kao bajagi provodi istrazivanje na nivou EU i anketira cak 70 ljdi! Gdje ih nafata tolike!!!
Biće čim za direktora Turističke zajednice kantona Sarajevo bude izabran Mevludin Jašarević!
Mevlid... :DDDDD
da može, može, da mora ne mora, ne koristi riječ mora, jer kad to kažeš našim ljudima, odmah izazoveš određeni revolt, i kontra akciju...
ne moze kraj tuzle "turistickog centra balkana" nijedan drugi bit centar
Fazlagić: Sarajevo mora ponovo biti zimski turistički centar -------------------------------------------------------------------- To se slazem, a da su do tog cilja potrebne Olimpijske igre, e to je pogresno. Olimpijadu danas samo budale organiziraju jer je to cista pada, Grcku je Olimpijada zavila u crno. Sarajevu treba da mu se prvenstveno zimski centri u okolici razvijaju kao austrijski, svicarski i francuski zimski i cjelogodisnji centri. Znaci graditi nove staze, novi vertikalni transport, hotele i cijelu uslugu podici na visi nivo, nakon toga reklamirati se u zapadnoj EU i ugostiti charter turiste iz zapadne EU. A *** Olimpijadu.
Slika je VRH.
Garant neki genije radio :P
Katastrofa...
Nema od toga nista,samo cete se obrukati i svijet ce nam se jos vise smijati! Ovo najiskrenije kazem! Drzava koja je 84. organizovala Olimpijadu je bila drzava sa 23 miliona stanovnika,cijenjena i postovana u svijetu,a ne ovaj protektorat koji ima 3% povrsine pod minama,i 3 naroda koji se strahoviti mrze... Manite se corava posla... A da ne spominjem kredite koji bi se za tu priliku uzeli,i koliko bi organizatori strpali u svoje dzepove. Neki bi se strahovito obogatili,drzava bi se obrukala a svi mi bi vracali te kredite ko zna koliko! Olimpijada-NO PASARAN!
pero ovoga si puta pošteno ojelio. Apsolutna je istina Olimpijada-NO PASARAN!