Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi Fatime, nosila papovku i bombu. Zar nije bila priča da je napadnut goloruk narod?!
http://www.fokus.ba/87838/vijesti/globus/cedomir-jovanovic-vrijeme-je-za-suocavanje-sa-istinom/
Ratko_pale dabogda i ti osjetio strah i bol kroz koju su ovi ljudi prosli.Naprcim ti se mame cetnicke.
bitno je da ukinu komentare na amri silajdzic
"Prema njenim riječima, 13 dana nije ni jela ni pila". Da je ova zena izjavila da je umrla pa onda nakon dva dana ozivjela, Kliksovci bi i to objavili. Niko se ne ruga zrtvama i prezivjelim kao oni koji objavljuju ovakve gluposti.
Ni meni to nikako nije jasno. Zasto zena ne govori istinu? Kao da sve nije dovoljno tragicno, uvijek neko preuvelicavanje i lazi. Razumijem da se mediji bave propagandom, ali zasto i zrtve? Zasto ne kaze sta joj se stvarno desilo?
Joj kako si glup, pa od straha nebi ni srao ni pisao a kamoli da ti padne hrana na pamet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SubhanAllah kakva prica :( Sabura, pravda uvijek dodje i kada se izgubi svaka nada
UKINITE KOMENTARE!!!!!!!!!!!!!!!