Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs bogalji jedni .i ovo cete umrljat boli me kur odo u turksu da barem na 10 dana zaboravim ovo sivilo .meniss se cini da je dozvola 15 maraka sad .vadio sam je nedavno ,
Konkurs je sprdnja kao i sve ostalo.Morate izvaditi uvjerenje o nekaznjavanju koje cete platiti bili na birou ili ne 10km, boduje vam se to sto ste nezaposleni, bitno je da ste fizicki spremni za taj posao,ali najbitnije je da li cete se svidjeti komisiji.Sta to treba da znaci da li cete se svidjeti komisiji?U kojem smislu svidjeti,znaci ako vam je desna obrva nakrivo mozda se ne dopadnete komisij.Ma gonite se u picku materinu i vi vas lazni konkurs na koji cete primiti vec odabrani kadar.
Najvaznije je biti Bosanac...sačuvati Bosanski jezik,ne bude li dovoljan broj Bosanaca...upitan će biti i naziv jezika Bez Bosanaca nema Bosne Bosna će biti bosanska sva!
Džabe vam naručena prekodrinska propaganda, džabe Brkani i Štukani niste ništa napravili.... Bošnjaka će biti i više nego što ih se mislilo tako izjasniti, jer Bošnju možeš vući za nos, ali kad te skonta, tad si gotov... Bošnjaka će biti koliko ih ustvari i ima, 50%, jezik bosanski, vjeroispovjest mješovita, jer nismo svi komunistički zadojeni da bježimo od Islama kao od kuge. Vraćamo Bosnu Bošnjacima, ko nije Bošnjak, taj i ne želi BIH.
U srednjo-vijekovnoj BOSNIJI su bili BOSNIJACI sad se ovo Bosna.. zove i u njoj Bosanci... Nekadašnji Bošnjaci su imali BOŠNJAČKI JEZIK i pismo BOSNEVIJA i drzavu BOSNIJU