Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nudimo povoljne psihijatrijske usluge skidanja sa nacionalističke ovisnosti. Nacionalistička ovisnost je poznata kao jedan od najvećih poremećaja modernog društva. Veća je čak od heroinske i kokainske ovisnosti, ali sa timom naših priznatih svjetskih stručnjaka u oblasti psihijatrije na čelu sa Dr. Craig Psyho-om problem se može otkloniti na obostrano zadovoljstvo. Najraširenija je na području Balkana i tu vidimo neiscrpan izvor za grananje našeg biznisa. Cijene su veoma povoljne, a za teške slučajeve ovisnosti dajemo popust čak do 50%. Svi zainteresovani neka se jave na naš mail: [email protected]. Posjetite nas i nećete se pokajati!
Nana Fata je heroina a ne kao neki bez morala i karaktera sto bi sve prodali, NE, neke stvari se ne prodaju!!Presuda je ocekivana, naravno, srbi su genocidan narod i prica ispricana! Primitivizam pravoslavlja na djelu!
hajmo se svi fino organizovati, 30 autobusa pa izmjestiti svi crkvu, ne mogu stpati 600 ljudi u zatvor , svako po ciglu